Cьогоднішній вчинок Петра Порошенка загрожує його професійному імені

23 березня 2012, 13:59
Власник сторінки
0

Для чого Петро Порошенко погодився працювати в уряді Азарова?

Довідавшись, що Петро Порошенко погодився бути міністром економічного розвитку і торгівлі України в уряді Азарова, я зрозумів, що це навіть не «сигнальна ракета», а лише невеличкий «феєрверк», зроблений для того, щоб «засвітити» перед виборами прізвище Петра Порошенка.

Мені здавалося, що логіка його поведінки буде дуже чітка: «Бачите, мені пропонували, але я, знаючи, що цей Уряд ні на що не спроможний і мені все одно не дадуть можливість провести відповідні реформи – я не пішов». Вчинивши так, Петро Олексійович, безперечно, заробив би перед виборами дуже великі бали. Хоча, він і так має у вінничан добре ім’я, а також кошти, для того, щоб пройти на парламентських виборах у Верховну Раду. Але, скажімо, провести свою команду, йому було б складніше. І все ж, після зміни цієї влади, він мав би великі шанси бути в Уряді, а можливо, навіть, і очолити новий Уряд - Уряд реформаторів, оскільки пан Петро доволі молода і енергійна людина, досвідчений професіонал.

Сьогоднішнє повідомлення мене просто приголомшило. Я думав, що розмови довкола ймовірного призначення Порошенка на цю посаду - інформація на рівні розіграшу. Але вона підтвердилася. Не уявляю, для чого це йому потрібно, яку мету він перед собою ставить. Вимоги Порошенка до Януковича - вимоги професіонала, але хто їх буде виконувати?

І, закінчуючи. Я дивуюся тому, що Петро Олексійович Порошенко, знаний чоловік, який не раз, скажімо так, набивав «політичні шишки» прийняв таке рішення. Але якими б не були обставини цієї згоди, за сьогоднішній вчинок відповідати тільки йому. З моєї точки зору, він загрожує професійному імені Петра Порошенка.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.