Момент української паралімпійської слави наближається

23 травня 2012, 07:52
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
1527
Момент української паралімпійської слави наближається

Залишилось 100 днів до старту Паралімпійських ігор-2012 у Лондоні.

Залишилось 100 днів до старту Паралімпійських ігор-2012 у Лондоні.

Я на прес-конференції у Національному паралімпійському комітеті України (НПКУ) у Києві, щоб відзначити цей рубіж.  Поруч зі мною – Валерій Сушкевич, Президент НПКУ; Саймон Мінті, британський експерт з питань розмаїття та інклюзивності; Сергій Глущенко, перший заступник Голови Державної Служби молоді та спорту; та члени національної паралімпійської збірної команди України.

Україна – є однією з найсильніших учасниць Паралімпійського спорту, і всі з великим нетерпінням чекають виступу української команди  на цьогорічних Іграх.  У своєму вступі пан Сушкевич щедро говорить про роль Великої Британії як батьківщини паралімпійського руху та нашу плідну співпрацю і підтримку НПКУ.  Саймон Мінті окреслює практичні заходи, спрямовані на забезпечення безбар’єрності не лише нових, але й уже існуючих споруд, як-от стадіон Вімблдон, який є дуже зручним як для глядачів з особливими потребами, так і для спортсменів та спортсменок, які змагатимуться в паралімпійських дисциплінах.

Ми вже багато місяців тісно співпрацюємо з НПКУ, сприяючи розвитку паралімпійського спорту і вирішуючи практичні питання, зокрема, збір біометричних даних співробітниками візового відділу за допомогою спеціального мобільного обладнання у місцях перебування атлетів для їхньої зручності – а не навпаки.

Залишилось тільки дочекатись початку самих Ігор.  Я бажаю сильній українській команді успіху на Паралімпійських іграх, які, як ми всі сподіваємось, стануть найкращими в історії.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.