Розмова про грузинські реформи за кавою. Київ.

07 червня 2012, 19:24
Власник сторінки
громадський діяч
0
5581
Розмова про грузинські реформи за кавою. Київ.

Дивіться фільм і приходьте на Розмову про грузинські реформи за кавою на Володимирську, 89! :)

Я довго шукав фільм про реформи у Грузії. Експерти стверджують, що крім телевізійних сюжетів або телепрограм нічого такого немає. 
Завдяки Ларисі Бураковій, авторці книжки "Почему у Грузии получилось", подивився ось цей ФІЛЬМ ПРО ГРУЗИНСЬКІ РЕФОРМИ
У фільмі дещо може виглядати спрощеним. Але деякі моменти простоти зачаровують глядача, який виріс на території, де, за словами Карла Маркса, бюрократія завжди поводила себе як окупаційна армія. Наприклад, моменти, коли на ваших очах вам штампують номери до вашого нового авто або з автомата вискакує ваш ідентифікаційний документ (замість паспорта внутрішнього). Або полюбуйтеся на грузинського поліцейського і порівняйте його з нашими по-дембельски розхристаними і вічно недовихованими ДАІшниками.
Подивіться і ви, поширте. У цьому - і наше майбутнє! Треба лише наважитися на нього! :)
8 червня о 18:00 у Києві відбудеться восьма Розмова про грузинські реформи за кавою. В Одесі, Івано-Франківську, Львові, Тернополі, Харкові, Запоріжжі, Дніпропетровську Розмови пройшли як полілоги і у підкреслено конструктивній атмосфері. Так хочеться бути там, де правда.
Приходьте: вул. Володимирська, 89.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.