Вступ до спортивного клубу, права геїв і Елтон Джон та прощання з Києвом

02 липня 2012, 12:37
Власник сторінки
Посол Великої Британії в Україні (2008-2012)
0
2631
Вступ до спортивного клубу, права геїв і Елтон Джон та прощання з Києвом

Я хотів би подякувати всім тим (зокрема, читачам цього блогу), які допомогли мені зрозуміти і розтлумачити Україну, а також чудово провести тут час упродовж останніх чотирьох років.

Я приїхав до Києва 14 червня 2008 р., коли йшла злива, та відвідав концерт Пола МакКартні на Майдані Незалежності. Сьогодні я відбуваю, відвідавши концерт Елтона Джона та групи Queen на Майдані Незалежності 30 червня та відчувши пульсуючу енергетику Києва перед класичним фіналом Чемпіонату Європи з футболу між Іспанією та Італією 1 липня. Я хотів би подякувати всім тим (зокрема, читачам цього блогу), які допомогли мені зрозуміти і розтлумачити Україну, а також чудово провести тут час упродовж останніх чотирьох років.

Я сподіваюсь, Україна і надалі демонструватиме своє безмежне дружнє ставлення та гостинність до людей усіх національностей, етнічної приналежності та сексуальної орієнтації, яких ми побачили протягом останніх неймовірних чотирьох тижнів Євро-2012. З цього приводу я рекомендую прочитати статтю Елтона Джона у вчорашньому номері видання The Guardian.

Наостанок, кілька слів про демократію, ЄС та майбутнє України.

Чоловік приходить у клуб бігу і просить про вступ. Дійсні члени клубу збираються разом. Їхній речник каже: "Ми раді прийняти нових членів. Але у нас є правила, яких слід дотримуватись перед тим, як ми приймемо вас: не пити більше 10 одиниць спиртного* на тиждень, дотримуватись суворої дієти, не курити, а також виконувати складні фізичні вправи під наглядом наших інструкторів".

Імовірний член клубу чухає потилицю. "Це – складні вимоги. Чи можливі окремі домовленості?"

"Ні, – відповідає дійсний член клубу, – ці правила не обговорюються. Ви маєте продемонструвати гарну фізичну підготовку, втратити зайву вагу, мати здорові звички, з тим щоби після вашого зарахування ви втримались у клубі, але до цього ви маєте переконати нас, що ваші наміри щодо членства є щирими".

"Я чув, що є інші клуби, – каже чоловік, – де немає вимог щодо фізичної форми взагалі".

"Це ваше рішення, – відповідають члени клубу. – Ми би дуже хотіли бачити вас в нашому клубі, адже, поза сумнівів, у вас є потенціал бути чудовим атлетом. Для повного розуміння ми ще раз пояснимо, що саме від вас очікується, щоби ви почали рухатись у напрямку членства. Ми запропонуємо вам повну підтримку, якщо ви можете довести нам серйозність ваших намірів щодо вступу".

Чоловік відповідає: "Не треба повторювати умови. Цей клуб – для мене. Я бачу ваші досягнення, і прагну приєднатись до вас".

"Гаразд, – каже член клубу. – Переконайте нас".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.