Ми довели, що є цивілізованою нацією

02 липня 2012, 13:19
Власник сторінки
0
1032

Ось і завершилася фінальна частина чемпіонату Європи з футболу, якого ми всі так чекали. Не віриться, що час так швидко, так бурхливо пролетів.

Мене найбільше вразило те, як бездарно, даруйте мені на слові, збірна Німеччини програла Італії. А остання ще бездарніше «пролетіла» у фіналі.

У свій час, я бачив прекрасний футбол київського «Динамо» у виконанні Лобановського. Ми бачимо захоплюючі ігри «Барселони», «Реалу», «Челсі». Але те, що вчора показала збірна Іспанії, важко передати словами.

Під час перегляду фінального матчу у мене постійно було відчуття, що іспанці з іншої планети. Гравці постійно контролювали м’яч. Найбільше дивувало те, що виграючи 2:0 і фактично «зв’язавши руки і ноги» італійцям, вони продовжували атакувати і так грали до самісінького кінця. Ми вчора побачили справжнє свято футболу з великої літери, феєрверк майстерності. Спасибі Вам, іспанці, за ту радість, яку Ви нам принесли і, гадаю, нас ще довго надихатиме Ваш непереможний дух.

І на закінчення. Сьогодні багато хто із владних чинів вихваляється тим, як вони блискуче все організували. Вважаю, що владі вихвалятися нічим. Ми будемо постійно її запитувати: «Скільки Ви, хлопці, вкрали за цей чемпіонат?»

Успішно проведеним ЄВРО-2012 перш за все повинні гордитися прості українці. Маю на увазі українську націю, в політичному, а не етнічному сенсі цього слова. Я не раз був у фан-зоні на Хрещатику, бачив ці обличчя шведів, німців, італійців та інших «фанів» команд. Вони пили наше пиво, спілкувалися, посміхалися. А їм у відповідь посміхалися українці. Ми довели всьому світові, що є цивілізована нація

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.