Архітектурно-будівельна інспекція вважає законною забудову парку «Орлятко»

25 липня 2012, 12:12
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
777

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю в м. Києві не виявила порушень норм містобудівного законодавства під час будівництва у парку «Орлятко» в Солом’янському районі м. Києва

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю в м. Києві не виявила порушень норм містобудівного законодавства під час будівництва оздоровчо-розважального комплексу з обєктами громадського харчування у парку «Орлятко» в Соломянському районі м. Києва.

 

Про це йдеться у відповіді Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м. Києві на моє депутатське звернення.

 

Після мого звернення інспекція провела позачергову перевірку і не виявила жодних порушень містобудівного законодавства під час будівництва 4-поверхової будівлі посеред парку. Незважаючи на те, що будівельний майданчик облаштовано поруч із дитячим садочком та майже впритул до дитячого ігрового майданчика, інспекція вважає це будівництво законним!

 

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю надала дозвіл на виконання робіт із будівництва оздоровчо-розважального комплексу з об’єктами громадського харчування на території парку культури та відпочинку «Орлятко» ще наприкінці 2010 року. Цей дозвіл є чинним до завершення будівництва.

 

Будівництво оздоровчо-розважального комплексу в парку «Орлятко» відбувається всупереч Закону України «Про мораторій на видалення зелених насаджень на окремих об'єктах благоустрою зеленого господарства м. Києва».

 

Та незважаючи на те, що у столиці діє мораторій на видалення зелених насаджень, у парку «Орлятко» виросла бетонна 4-поверхівка. Невже хтось повірить, що  будівництво такої споруди посеред парку обійшлося без знищення дерев?

 

Переконаний, що це будівництво посеред парку необхідно припинити. Сподіваюсь, прокуратура втрутиться в ситуацію і ми захистимо парк «Орлятко» від забудови.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.