Відчувається рука "проФФесора"?

27 серпня 2012, 15:29
Власник сторінки
0
1806
Відчувається рука  проФФесора ?

Ось уже є перша реальність, яка «ошкірилась» до опозиції, а саме - діяльність Партії регіонів щодо опозиції.

На моєму виборчому окрузі, я звернувся до представників кількох фірм, які займаються розміщенням білбордів, з проханням знайти для реклами 6-8 площадок. Мене так любо і мило запевнили – добре, добре, ми Вам знайдемо. Але, через день зателефонували і запитали, як моє прізвище. Я їм назвав. Ще через день знову подзвонили і сказали – Ви знаєте, у нас усі білборди зайняті, і таке інше. Коли ми з моїм керівником штабу почали з'ясовувати причини такої відповіді, нам дуже тихо, буквально – крізь зуби, сказали: у нас є вказівка з опозиціонерами не співпрацювати і місця на площадках їм не надавати.

У цей час, мій опонент з Партії регіонів, на сьогодні вже фактично заліпив майже всю Троєщину своїми білбордами, до речі зробленими з ПОМИЛКОЮ (див нижче: слово «Троєщина»).

Ось така перша «демократія» від Регіонів. Ось такі «чесні вибори» за їхнім визначенням.

Більше фото: тут

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.