Схід та Південь України також за Віталія Кличка

04 жовтня 2012, 07:35
Власник сторінки
0
1124

За останніх два тижні громадською організацією «Рух середнього класу» було проведено ряд заходів, круглих столів, в тому числі - соціологічне опитування, що стосується рейтингу політичних сил перед ви

За останніх два тижні громадською організацією «Рух середнього класу» було проведено ряд заходів, круглих столів, в тому числі - соціологічне опитування, що стосується рейтингу політичних сил перед виборами.

За результатами соціологічного опитування Віталій Кличко має найбільшу підтримку серед населення центрального регіону України. Більше того, рейтинг Партії «УДАР» значно зріс і в Західній Україні.

На сьогоднішній час різноманітні верстви населення підтримують партію «УДАР». Зокрема, підприємці розраховують, що дійсно буде проведено удар по корупції та знищено корупційні системи на всіх рівнях влади. Незахищені верстви населення чекають реальної соціальної підтримки освітніх, медичних, громадських і культурних проектів, збільшення рівня доходів та досягнення європейських стандартів життя.  Загалом українці підтримуючи партію «УДАР»  сподіваються на те, що буде забезпечено захист прав людини та досягнуто рівність шансів на успіх для кожного.

Стратегія покращення життя українців розроблена політичною партією «УДАР» спрямована на підтримку кожного. Молодь впевнена, що з партією «УДАР» їх чекає стабільне та перспективне майбутнє. Люди похилого віку вірять в те, що партія «УДАР» зможе вирішити проблему пенсійної системи.

Необхідно також зазначити, що неабиякої підтримки серед населення нашої держави отримала програма партії «УДАР» - «Люстрація влади», яка передбачає звільнення з посад всіх корупціонерів після незалежної перевірки всіх чиновників, правоохоронців, суддів та прокурорів. Завдяки даній програмі відбулась позитивна тенденція зросту рейтингу партії Віталія Кличка також в східній та південній частинах України. Жителі таких областей нашої держави, як Харківської, Донецької, Луганської, Сумської, Дніпропетровської, Полтавської, Запорізької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської та Херсонської змінили свої політичні переконання на користь партії «УДАР».

Я родом з Харківщини. Недавній мій візит до рідної області, а також сусідніх областей, під час дружнього спілкування з простими людьми, які далекі від політики - показав реальну підтримку серед населення партії «УДАР». Саме Віталія Кличка прості українці в близькому майбутньому бачать лідером своєї країни.

Наші співвітчизники не вірять голосним промовам та пустим обіцянкам старої влади. Люди зневірилися в сучасній політичній демагогії та не відчули будь-якого покращення від дій провладної більшості, а також втратили довіру до об’єднаних опозиційних сил та політичних лідерів, які перейшли до лав Партії регіонів.

Прості українці, з якими мені довелося спілкуватися переконані, що Віталій Кличко людина, яка розмовляє на їх мові, яка розуміє та підтримує кожного українця не залежно від того, жителем якого регіону він являється. Родина Кличка – вся Україна, яку він об’єднає.

Сьогодні прості люди на сході нашої країни живуть все гірше. Вони давно розчарувались в сучасній владі, яка не покращила їхнього життя. Зрозуміло, що вони вже не підтримують ті політичні сили, які не виправдала довіри українців. Люди єдину надію покладають на Віталія Кличка та партію Удар.

Як член партії Удар, як людина, яка народилась на Сході України я впевнений, що наша команда виправдає надії, сподівання  та довіру жителів сходу нашою держави та всієї України загалом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.