Дорогі мої троєщинці!

05 листопада 2012, 11:40
Власник сторінки
0
1631

Насамперед ті, хто віддав за мене свій голос, хоч я не шукатиму між Вами різниці, бо тепер Ви всі – мої, і я щосили намагатимусь бути – Вашим.

Ця вражаюча перемога (відрив від найближчого конкурента –21 тис. голосів!) далася мені нелегко. Керівникам шкіл, ЖЕКів, поліклінік вищою владою були дані вказівки не допускати мене на зустрічі з колективами. Розпорядження тупе і безглузде, тому з розумними людьми ми щоразу знаходили компроміс. Я вдячний їм за це.

Зрештою, я й не хотів тепличних умов, тому охоче пішов до Вас у двори на щиру і чесну розмову, не обіцяючи Вам ні "силіконових долин", ні "безкоштовного борщу з генеральського казана". Я обіцяв вам єдине: служити вірою і правдою. І цю обіцянку чесно виконуватиму!

Сьогодні ще важко відповісти на запитання, чи будуть патріотичні, проукраїнські сили мати більшість у парламенті, але я не зраджу своїм і Вашим ідеалам.

Велика подяка Вам від Юлії Тимошенко, за визволення якої ми будемо боротися разом.

Після прийняття присяги я повідомлю Вам адресу і режим роботи моєї громадської приймальні на Троєщині.
Нехай Божа рука постійно буде над нашою Троєщиною і над нашими головами.

Обіймаю Вас усіх. Зичу світлого довголіття, ясного Чола і Серця!

Ваш Володимир ЯВОРІВСЬКИЙ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.