Янукович таки виконав одне з двух моїх прохань

24 грудня 2012, 20:39
Власник сторінки
Журналист
0
12
Янукович таки виконав одне з двух моїх прохань

Критикуючи адмінреформу Президента ще в 2010 році, я вимагав повернути Мінпромисловості

( http://www.newsru.ua/ukraine/10dec2010/karmazin.html)

Я наголошував на необхідності посилення ролі Міністерства промисловості, адже,  країна, яка не хоче думати про промисловість, матиме все більше продукції, виготовленої в Китаї. Завдяки «горе реформаторам» - це міністерство знищено, замість того, щоб воно могло розростатися і на щось впливати.

Президент зрозумів державну і стратегічну необхідність даного міністерства і своїм указом № 726/2012 від 24 грудня повернув до складу Кабінету міністрів Міністерство промислової політики:  “Відповідно до пункту 15 частини першої статті 106 Конституції України постановляю утворити Міністерство промислової політики України, реорганізувавши Державне агентство України з управління державними корпоративними правами та майном", - зазначається в указі.

Повертаючись до історії, нагадаю, що Мінпромполітики було перетворено згідно з указом президента від 9 грудня 2010 року «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» в Держагентство з управління державними корпоративними правами та майном і остаточно припинило існування в кінці 2011 року. Частина повноважень Мінпромполітики дісталася Міністерству економічного розвитку і торгівлі та Мінприроди. Прикро, що за два роки це міністерство знищене а збитків країні нанесено від реформаторів за час уряду Азарова  більше, ніж від фашистів під час війни.

Нажаль, це лише одна частина критики, до якої Президент дослухався, адже критикуючи адмінреформу, я одразу порадив «потурбуватися» про долю тих, хто цю реформу проштовхнув, а саме повісити на центральній площі тих, хто порадив Януковичу провести таке реформування,

(http://censor.net.ua/news/147480/karmazin_ob_adminreforme_quottot_kto_predlojil_yanukovichu_takoe_quotreformirovaniequot_doljen_byt),

 так от, якраз ця частина критики і побажань ще поки не виконана, але маю надію, що Президент вже роздумує над цим.

P.S.

На випадок, якщо Янукович надумає зайнятися виконанням моєї другої поради, нехай запитає у народу, кого треба вішати. Країна добре знає своїх «героїв».

 




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.