Київрада вивчить, як відбувається реконструкція мулових полів БСА

16 квітня 2013, 15:45
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
866

У Київраді буде створена тимчасова контрольна комісія з вивчення ситуації щодо реконструкції дамб мулових полів Бортницької станції аерації

Київська міська рада створить тимчасову контрольну комісію з вивчення ситуації щодо реконструкції дамб мулових полів Бортницької станції аерації.

 

Я ініціюю створення такої комісії для того, щоби з’ясувати причини нещодавнього прориву дамби на одному з мулових полів Бортницької станції аерації і не допустити подібних аварій у майбутньому.

 

Зокрема, необхідно вивчити ситуацію з тим, як відбувалась реконструкція дамб мулових полів, який обсяг робіт виконаний, чому не укріплювалась дамба, на якій стався промив? Зокрема, були неодноразові нарікання з боку керівництва станції на дії підрядника, який виконує роботи з реконструкції дамб мулових полів БСА. В цій ситуації також комісія детально розбереться. Переконаний, що така ситуація недопустима, коли підрядник порушує вимоги фахівців станції. Підрядник має виконувати доручені йому роботи, а не завдавати шкоди.

 

Також комісія вивчатиме і питання використання коштів Київського природоохоронного фонду, виділених на реконструкцію дамб мулових полів. Нагадаю, у лютому 2013 року з природоохоронного фонду на ці цілі було спрямовано майже 20 млн. грн.  

 

До тимчасової контрольної комісії будуть включені представники усіх депутатських фракцій Київської міської ради.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.