Ургант зробив для України велику послугу

18 квітня 2013, 09:39
Власник сторінки
Журналист
0
Ургант зробив для України велику послугу

Прикро, що програма «Піранії» не висвітила повністю мою думку

Я порадив всім журналістам і вітчизняним телеканалам  об’явити бойкотування в своїх ефірах.  Вчинок Урганта лише зробив «послугу» нашій країні і нашій історії. Це привід для кожного, аби замислитися над нашим минулим і відношенням до тих подій з боку наших сусідів. Не для кого не є секретом, що в російській кіноіндустрії українці завжди відіграють по сценарію негативну роль чи то грабіжників, чи то повій. Коли Росія заявила, що українці крадуть газ, то саме з такої точки зору наших громадян сприймали на їх території, але ж усі розуміли,що це не так.

МЗС повинно вимагати вибачення не лише від керівництва Першого каналу, але й від Уряду РФ, як мінімум. Щодо звільнення Урганта, то це вже нехай залишається на совісті керівництва телеканалу.

А стосовно заборони в’їзду Урганта  на територію нашої країни, то  рекомендую навпаки - цього  не робити. Нехай приїздить і подивиться на нашу чудову країну з її чудовими дівчатами і талановитою молоддю. Ми вистояли. Ми незалежні. Ми найкращі. І нікому, ні якому режиму не вдалося знищити нашу культуру, нашу націю, нашу країну. І сьогоднішньому режиму це також не по зубах. Нам є чим і ким пишатися. Ми відкритті для всіх.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.