На Святошині з’явиться новий сквер

19 квітня 2013, 08:21
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
719

На вулиці Сім'ї Сосніних планують облаштувати сквер

Постійна комісія Київської міської ради з питань екологічної політики погодила створення скверу на вул. Сім’ї Сосніних, 12-16 у Святошинському районі м. Києва.

Ми підтримуємо ініціативу місцевих мешканців щодо облаштування нового скверу, тим більше, що Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Святошинського району вже опрацювало можливість створення паркової інфраструктури та звернулось до «Київзеленбуду» з проханням виділити кошти на створення цього скверу.

Створення цього скверу покращить ситуацію із забезпеченістю зеленими насадженнями мешканців Святошинського району м. Києва.

Збільшення кількості скверів позитивно вплине на екологічну ситуацію столиці та самопочуття киян. Адже дерева виробляють кисень, затримують пил і зменшують концентрацію газів у повітрі. Наприклад, у зоні зелених насаджень рівень запиленості повітря у 2-3 рази нижчий, аніж на відкритих ділянках. Створюючи нові сквери, ми збільшуємо кількість зелених насаджень на душу населення. Наразі цей показник складає лише 16 кв. м на одного киянина. Безумовно,  його необхідно збільшувати. До того ж,  це передбачено Стратегією розвитку Києва.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.