У Києві висадили новий парк

22 квітня 2013, 07:07
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
927

На проспекті Перемоги у Святошинському районі створено новий парк

На проспекті Перемоги у Святошинському районі м. Києва біля озера «Святошинське» створили новий парк. Активісти Партії Зелених України, мешканці Святошинського району та працівники комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Святошинського району під час закладання  нового парку висадили майже 700 дерев.

Вдячний усім, хто підтримав нашу ініціативу та взяв участь у висадці парку. Мешканці Святошинського району знають, що  це їхній парк, висаджений для їхніх дітей. Адже як писав американський прозаїк Торнтон Уайлдер, посадити дерево – це найбільш неегоїстичний з усіх людських вчинків. Впевнений, що кожен, хто брав участь у висадці цього парку, дбатиме про його збереження.

Створення цього парку позитивно вплине на екологічну ситуацію Святошинського району та самопочуття і стан здоровя його мешканців.

Як голова екологічної комісії я значну увагу приділяю створенню нових парків і скверів. Адже дерева мають унікальну здатність поглинати вуглекислий газ, затримувати пил, зменшувати рівень шуму. Звісно, чим більше буде парків і скверів, тим чистішим стане повітря, яким усі ми дихаємо.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.