У Святошинському та Солом’янському районах Києва з’являться нові сквери

15 травня 2013, 09:22
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
1665

Екологічна комісія Київради підтримала створення скверів на вулицях Михайла Булгакова та Авіаконструктора Антонова

Постійна комісія Київської міської ради з питань екологічної політики підтримала створення трьох скверів: одного на вул. Булгакова, 9 у Святошинському районі та двох на вул. Авіаконструктора Антонова у Солом’янському районі м. Києва.

Екологічна комісія підтримала ініціативу мешканців Святошинського району щодо надання статусу скверу земельній ділянці на вул. Михайла Булгакова, 9. Місцеві мешканці зібрали підписи та звернулись до комісії з проханням надати цій території статус скверу. Надання офіційно статусу скверу захистить ділянку від будівництва, проти якого виступають мешканці Південної Борщагівки.

Екологічна комісія також схвалили проекти рішень Київради про надання статусу скверу земельним ділянкам по вул. Авіаконструктора Антонова, 2/32 площею 3,8 га та Авіаконструктора Антонова, 37-47 площею 1,09 га.

На цих двох ділянках у Солом’янському районі столиці місцеві мешканці тривалий час висаджували дерева та доглядали за ними. Надання територіям статусу скверу дозволить зберегти зелені насадження, висаджені місцевими мешканцями. Тому ми завжди підтримуємо ініціативи киян щодо створення скверів. 

Вказані земельні ділянки будуть включені до Програми розвитку зеленої зони. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.