Тендери щодо озеленення Києва має контролювати спеціальна громадська рада

28 травня 2013, 13:18
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
1291

Екологічна комісія Київради ініціює створення громадської ради при КО «Київзеленбуд»

Екологічна комісія Київради ініціює створення громадської ради при КО «Київзеленбуд», яка би контролювала виконання робіт з озеленення та проведення тендерів.

Кожного року з бюджету виділяються значні кошти на закупівлю дорогих закордонних саджанців, які потім у нас не приживаються. На їх місці наступного року висаджують нові дерева, ще дорожчі, які знову ж таки через деякий час замінюють на інші. Для того, щоби розірвати нарешті це замкнене коло, пропоную створити при КО «Київзеленбуд» громадську раду, яка би контролювала виконання робіт з озеленення міста та проведення тендерів на закупівлю посадкового матеріалу й інших товарів.

До складу такої громадської ради мають увійти науковці Інституту ботаніки ім. Холодного, представники екологічних громадських організацій та депутати постійної комісії Київради з питань екологічної політики.

Переконаний, що до такої громадської  ради мають входити фахівці Інституту ботаніки, котрі зможуть ідентифікувати саджанці різних сортів під час закупки, щоб більше ніхто не висаджував замість каштанів Бріоті звичайні кінські.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.