Три парки у центрі Києва отримають документи на землю

19 червня 2013, 07:27
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
1080

Парки-пам’ятки садово-паркового мистецтва «Маріїнський», «Хрещатий» та «Міський сад» отримають документи на земельні ділянки

Постійна комісія Київради з питань екологічної політики схвалила проект рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок Центральному парку культури і відпочинку м. Києва на Петровській алеї у Печерському районі м. Києва для експлуатації парків-пам’яток садово-паркового мистецтва «Хрещатий», «Міський сад», «Маріїнський» з обслуговуванням споруд рекреаційного призначення.

Загальна площа цих трьох парків у центрі столиці складає понад 30 га. Вони є окрасою міста та улюбленим місцем відпочинку киян і гостей столиці. Оформлення державних актів на земельні ділянки та винесення меж парків в натуру допоможе захисти їх від зазіхань забудовників.

Державні акти на земельні ділянки мають бути оформлені для усіх парків та скверів столиці. «Київзеленбуду» спільно з Департаментом земельних ресурсів необхідно прискорити оформлення землевпорядної документації для усіх парків та скверів столиці. Коли будуть оформлені державні акти на земельні ділянки для усіх парків і скверів, ми зможемо убезпечити їх від знищення.

Додам, що постійна комісія Київради з екологічної політики також схвалила проект рішення про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки комунальному підприємству по утриманню зелених насаджень Оболонського району м. Києва на просп. Героїв Сталінграда, 2в (сквер «Сад каменярів») для експлуатації та обслуговування зелених насаджень загального користування.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.