З початку року заборгованість із виплати зарплати зросла на 92 000 000 грн.

16 вересня 2013, 09:02
Власник сторінки
соціальний експерт
0
1813

"Покращення" : борги по зарплаті збільшились, соціальні виплати затримують...

За даними Держкомстату станом на 1 січня 2013 заборгованість із виплати зарплати була 893,7 млн. грн., станом на серпень 2013 заборгованість становить 985,4 млн. грн. 

 

Це є великою ганебною проблемою влади,  якщо навіть перший віце-прем’єр Арбузов збирав з цього приводу спеціальний урядовий хурал.

 

Слід нагадати , що першим дорученням Королевській від Азарова було,  ліквідація заборгованості із виплати зарплати. Але віз зарплатних  боргів нині там же де і був. Заборгованість по зарплаті не тільки не зменшена ,  а  зросла майже на 92 млн. грн.

 

Крім того українцям за повідомленнями ЗМІ ( УНІАН  13.09.13) масово затримують соціальні виплати !

Фонд з тимчасової непрацездатності затримує виплату лікарняних та декретних, а Фонд зайнятості невчасно виплачує соціальну допомогу з безробіття. Затримка виплат становить півтора – два місяця.

 

«Батькіщина» вимагає від Королевської припинити займатись особистою рекламою, а вжити дієвих заходів щодо ліквідації ганебної заборгованості з виплати зарплати та відновити своєчасну виплату соціальної допомоги тим , хто її потребує.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Павловский,Королевська,зарплата,заборгованість,соціальні виплати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.