Суди продовжують узаконювати дерибан Біличанського лісу

01 жовтня 2013, 14:29
Власник сторінки
Голова Партії Зелених України
0
766

Скасувавши рішення Київради щодо меж столиці, Київський окружний адміністративний суд узаконює дерибан Біличанського лісу

Київський окружний адміністративний суд скасував рішення Київської міської ради «Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення та зміни меж міста Києва».

Це рішення суду спрямоване на продовження дерибану Біличанського лісу. Це вже не перший випадок, коли рішення Київради, спрямовані на захист Біличанського лісу, скасовуються судами. Разом з тим, рішення Коцюбинської селищної ради про відчуження землі на території лісу суди визнають законними. Що це за подвійні стандарти у судовій системі?

У такій ситуації врятувати Біличанський ліс від вирубок допоможе тільки затвердження меж м. Києва Верховною Радою України. 

Сподіваюсь, Верховна Рада зверне увагу на проблему Біличанського лісу. Тим більше, що у парламенті створено між фракційне об’єднання «За збереження Біличанського лісу». І встановлення межі Києва, згідно із Конституцією, є виключною компетенцією Верховної Ради України.

Київська міська рада на пленарному засіданні 2 жовтня розгляне проект рішення «Про звернення Київської міської ради до Верховної ради України щодо встановлення меж міста Києва».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.