Лекц.: ЄС, Україна та Росія на порозі реконфігурації Східної Європи, Одеса 8.10.

03 жовтня 2013, 13:43
Власник сторінки
Старший научный сотрудник Института евро-атлантического сотрудничества, Киев
0
722

Лекція відбудеться 08 жовтня о 18:00, за адресою: м. Одеса, вул. Рішельєвська, 59, конференц-зала готелю «Чорне Море», 2-й поверх. Вхід вільний.


Одеський Вільний Університет запрошує Вас на лекцію Андреаса Умланда

«ЄС, Україна та Росія на порозі геополітичної реконфігурації Східної Європи: ризики, непорозуміння, шанси»

Андреас Умланд – кандидат політичних наук (Ph.D. Cambridge) та історичних наук (Dr.phil. FU Berlin), лектор Hімецької служби академічних обмінів (DAAD) та доцент магістерської програми німецьких та європейських студій кафедри політології Національного університету «Києво-Могилянська академія», редактор книжкової серії «Радянська та пострадянська політика і суспільство» та журналу «Форум новітньої східноєвропейської історії та культури», член науково-експертної ради Комітету з питань євроінтеграції Верховної ради України.

Лекція відбудеться 08 жовтня о 18:00, за адресою, вул. Рішельєвська, 59, конференц-зала готелю «Чорне Море», 2-й поверх (вхід вільний).

Лекція Андреаса Умланда присвячена найбільш актуальній та обговорюваній темі 2013 року – підписання договору про Асоціацію з Європейським Союзом. Сьогодні Київ знаходиться лише в декількох кроках від міжнародної події, запланованої на листопад 2013 року на саміті Східного партнерства ЄС у Вільнюсі.
Договір, якщо він буде підписаний, стане не тільки найбільш значним міжнародним пактом, коли-небудь підписаним Україною. Цей, виключно детальний договір, стає одночасно найбільш масштабним контрактом, підписаним за всю історію ЄС з державою, яка не входить до складу Союзу. Договір про Асоціацію інтегруватиме українську економіку до європейського ринку, а також політично поєднає Київ та Брюссель.  
Договір про Асоціацію Україна-ЄС  - це дещо більше ніж звичайний міждержавний договір. Це детальний план повномасштабної перебудови – «європеїзації» - українських економіки, державного устрою та суспільства в цілому. У разі успішної реалізації договору, буде створено якісно новий фундамент для відносин між Україною та Європейським Союзом.

Запрошуємо Вас приєднатися до діалогу та обговорення!

Лекція відбудеться 08 жовтня о 18:00, за адресою, вул. Рішельєвська, 59, конференц-зала готелю «Чорне Море», 2-й поверх (вхід вільний).
_________________________________________________

«Одеський Вільний Університет» - заснований 2011 року за ініціативи членів Українського клубу Одеси та інших представників одеської громадськості як простір для обговорення нагальних важливих суспільних проблем, зокрема – проблеми становлення української політичної нації.
http://www.ofu.org.ua/
https://www.facebook.com/groups/vuuco/
http://vk.com/club23632150

Координатор заходу Дар'я Стулова - vilniyuniversitet@ukr.net

FACEBOOK EVENT SITE


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: ЕС,Геополитика,геополітика,Российская империя,Соглашение об ассоциации,ЕС-Украина,европейский союз,восточное партнёрство,Россия Украина,ЕС-Россия,Восточной Европы,угода про асоціацію,Угоди про асоціацію між Україною та ЄС
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.