Мавр-Майдан зробив свою справу

24 лютого 2014, 06:55
Власник сторінки
инженер-технолог пищевых производств, товаровед продовольственных товаров, кандидат технических наук
0
158

Майдан змів продажну владу тітушки Януковича, а тепер завидющі політики, яки примазались до нього, хочуть повернути все на свою користь, щоб обкрадати народ замість банди Януковича!

МАВР ЗРОБИВ СВОЮ СПРАВУ

 

            Ось і закінчилося народне повстання. Ціною майже сотні невинних життів влада тітушки  Януковича і його подільників закінчилася. Скоро він постане перед Гаазьким трибуналом, а його поплічники-Міністри ще з четверга зібрали  коштовності і валюту й чартерними рейсами намагаються втекти за кордон. Проґавили! Час, коли ще можна було втекти від покарання, закінчився!

            Але мене вразили слова нинішнього безальтернативного спікера парламенту Турчинова –« Майдан виконав свою роль і може розходитися». Це, як безсмертне - « Мавр зробив свою справу, Мавр може йти! »

            Історія повторюється. У 2004 мій старший син з мого благословення, поклав начальнику на стіл заяву на відпустку за три роки, яку він не використав і поїхав з головою Львівської ГО «Батьківщини» Емілією Подляшецькою на Майдан. Мерз з нею від початку до кінця на Майдані. Поки вони там мерзли, його начальник звільнив його з роботи «за прогул» . Поки Подляшецька билася з режимом Кучми на Майдані, голова обласної організації "Батьківщини" Іван Денькович з глибокого підпілля провів заміну кадрів в ЛОО і замість тих, хто був там, на Майдані, поставив своїх людей. І ось Майдан переміг. Під його тиском Проституційний суд не визнав 2 -й тур виборів і привів до влади Ющенка і Юлю. Що ж, «помаранчева революція » привела до влади нову команду. Тільки чим це закінчилося для майданівців і батьківщини ?

            Син був звільнений з роботи. На щастя він, за допомогою друзів – майданівців, знайшов роботу в СП і з того часу  не залежить від української влади. Зате начальник, який звільнив його за участь у Майдані, після перемоги Майдану купив собі місце в депутатському списку від  «Батьківщини». Подляшецьку і майже всіх Майданівців люди Деньковича, з відома і згоди  Юлі і Турчинова вигнали з партії. Правда, завдяки соратникам по Майдану, їй знайшлося місце в новій Львівській адміністрації президента. Коли замість налагодження економіки Юля з Ющенком влаштували міжусобицю, ми на нових виборах виплюнули їх з влади. Синові моєму на це було наплювати, бо він  вже працював в іноземній фірмі. Подляшецькій, природно, довелося піти з адміністрації і очолити інспекції з якості ліків . Вся місцева преса писала, що вона зробила роботу цього корумпованого органу прозорою. Але лише вона зайнялася перевіркою поставки протермінованих ліків фірмою сина Богатирьової, як її СБУ і прокуратура звинуватили в хабарництві і якби на грошах, в підкинутій до її кабінету баретці, були відбитки її пальчиків - її б посадили, а не просто зробили безробітною! Зате вся 2опозиційна преса» писала про те, що відомого політика спіймали на хабарі! Причому найбільше в охаюванні преуспіли людці з Батьківщини Деньковича, що знаходилися до перемоги  Юлі в партіях попередньої влади!

            Саме з таких причин серед нинішніх Майданівців мало людей з того, старого Майдану. Хіба Андрійко Парубій, який в ті часи був у мого сина польовим командиром. Зате до перемоги Майдану знову примазалися ті ж політики . Пам'ятаєте, як таврували ганьбою і обзивали провокаторами радикалів, які билися з Беркутом на Банковій. Але ж тоді в Київ приїхало півтора мільйона обурених людей. Ця маса людей змела б з лиця землі і Міністерство внутрішніх справ разом з кривавим Захарченко і Генпрокуратуру, разом з продажними Пшонкою і СБУ та слухняні суди! Ні, український Гапон повів народ на пусті туалети будівлі Адміністрації Президента! Та й кривавий вівторок, що закінчився  кривавим Четвергом, почався після того, як той же Гапон, підписавши мирову угоду з Януковичем, навіщось повів народ на оточену озброєним до зубів Беркутом  Верховну Зраду. Ні один з політиків свого вкладу в перемогу над Янушеску не вніс, зате тепер всі намагаються мати з цієї перемоги особистий зиск.

            Протистояння закінчилося. Майдан поширився на більшість міст України . Скориставшись тим, що основні сили міліції були відправлені до Києва, народ захопив міліції на місцях і отримав їх озброєння. Озброєний беркут,  навіть з БТРами не зміг взяти штурмом беззбройний Майдан. Коли ж на Майдан прибули озброєні добровольці зі Львова та інших повсталих міст, беркут, звиклий воювати тільки з слабшими і  беззбройними, ганебно став втікати! Тут же, як щури з корабля, побігли соратники Януковича, та й він сам драпонув в Харків , де наперсточник Кернес під охороною тітушек організував з'їзд депутатів , які все ж побоялись оголосити про федералізацію Сходу України та Криму ...

            Політики, яки приссались до Майдану, в четвер зібрали  Верховну Зраду. При цьому терміново захворів спікер – регіонал, але хворий змушений був прийняти постанову про відновлення конституції 2004 року. Проте після засідання Зради він втік разом з Януковичем. Втікаючи вони  «не встигли» підписати  документ. Мільярдер - комуніст віце-спікер Калетник драпонув чартером в так ненависний комуністам ЄС ще раніше. У п’ятницю Майданівці зігнали в Парламент аж 360 голів нардепуків . Депутати - бізнесмени терміново покинули фракцію регіонів точно так само, як кількома роками раніше покидали фракцію «Батьківщини». Фактично на безальтернативній основі обрали спікером Турчинова ( Порошенко, мітивший на пост прем'єра, відмовився від спікерства) . Парламент  швиденько прийняв конституційною більшістю скасовану Проституціонним судом Конституцію 2004 і вже на основі цієї Конституції скинув Янушеску за самоусунення від виконання своїх обов’язків, а заодно відправив у відставку Захарченко, Пшонку, нач.СБУ та начальника штабу збройних сил. Але при цьому головним міліціонером призначили Авакова, який не має ніякого відношення до міліції, змусивши колишнього головного міліціонера Києва Ярему , що не дав колись розігнати Майдан , оголосити самовідвід. Точно так само, на безальтернативній основі були обрані і призначені «смотрящіє » за прокуратурою , СБУ і армією. Призначали, не питаючи думки у Майдану, який власне кажучи і смів старий клан. Невже змів для того, щоб його замінив новий?

Ось зараз обіцяють створити кабмін народної довіри. Певно, на якесь місце в цьому Кабміні довіри мітить і Олежка Тягнибок. А як я можу довіряти особисто йому після заяви про необхідність заборони вживати російську мову? Якщо він цим хоче показати, що він такий український патріот, то хай спочатку докаже мені, що він взагалі українець по національності! Хай покаже хоч один свій документ, в якому вказано, що його національність – українець! Я за повну люстрацію від корупціонерів всіх міністерств і відомств. За останні часи корупція паралізувала всю Державу! Але я вперше отримував пенсію без затримок завдяки напруженій роботі Королевської, а вона, як відомо, на ножах з Турчиновим . У 2005 Турчинов вже сприяв вигнанню з кланової Батьківщини нашої Подляшецької. Якщо тепер він прибере Наташу Королівську я плюну на свій інтернаціоналізм і приєднаюся до Правого сектору, щоб вимести мітлою цих новоявлених Гапонів  з влади. До речі нагадаю , що ліва Батьківщина була створена колишніми фронтовиками (серед яких був і мій батько), на чолі з Героєм соціалістичної праці, співавтором радянської « Сатани », ректором Дніпропетровського університету , академіком Володимиром Пріснякова в 1995 в Дніпропетровську, як союз лівих сил, на противагу правій « Громаді» викладача марксизму - ленінізму та атеїзму  того ж університету , секретаря з ідеології Дніпропетровського обкому ВЛКСМУ Олександра Турчинова! У 1996 все керівництво Батьківщини, в тому числі і мій батько, були викинуті на 70 гривневу пенсію, а їх місце зайняли люди колишнього секретаря Депропетровського міськкому КПУ Віктора Драченко! Він і передав в 1999 ліву «Батьківщину» в руки тіньовому прем'єру правої « Батьківщини» Тимошенко. Як бачите , нинішня Батьківщина не тільки зрадила Майдан в 2004 але і сама розпочиналася зі зради !

Стара Україна очищена новим Майданом, повсталим після кривавої бійні влаштованої режимом Янушеску на Евромайдані. Але от чи буде правити у ній народ чи знову лише зміняться клани? Я бачу на цих парламентських зборищах ті ж пики, що і раніше. Що, вони здатні приймати закони для людей, а не для себе? Революцію зробив Майдан, а не ці людці, які за всю каденцію для людей нічого не зробили, які прийняли пенсійну реформу, яка прирекла на голодну смерть сотні тисяч жінок, які вже втратили роботу, а до пенсії їм ще чекати цілих 5 років, ту злочинну медичну реформу, з-за якої вимирають села та містечка, той злочинний податковий кодекс, який нищить малий і середній бізнес. Чому я повинен вірити, що вони стали зовсім іншими і тепер будуть думати лише про державу? Чому в залу Верховної Зради не делеговані представники Майдану, які могли б контролювати прийняття рішень і вивести з сесійної зали всі появи політичної корупції, яка опутала її в останній час! Цей зал має праву висовувати кандидатури у міністри і інші посади виконавчої влади. Але затверджувати їх має право лише Майдан, а не ці вічні перекинчики! От і розробіть механізм цього затвердження!

             На травень призначені Президентські вибори. Янукович, як і інші злочинці, не має права брати в них участі. То який сенс у єдиному кандидаті віл опозиції? Невже ви думаєте, що я піду голосувати, коли у списку буде лише Юля, котра вже зрадила мене і людей після перемоги Першого Майдану?

            Я і при Радянській владі неодноразово критикував її, навіть в іноземній пресі. Ніяка влада не може задовольнити всіх на 100%. Але ж люди повинні мати вплив на владу, право контролювати її і в будь який час відзивати  депутатів, які зрадили інтереси народу. Закон про це повинен бути прийнятим першочергово! Як і закон   про дозвіл населенню купувати вогнепальну зброю. Майдан - це повсталий середній і дрібний бізнес. Йому для захисту від простітушек- рекетирів потрібна зброя. І не тільки для оборони від простітушек бандитів народ повинен мати зброю. Щоб ніякій владі більше не приходило влаштувати новий кривавий вівторок. Після Нічної конституції партії перетворилися на бізнес - клуби і торгують депутатськими мандатами. Я не вірю партіям і не піду на вибори по партійним спискам. Я не хочу , щоб знову в моїй Україні панували клани. Вони сьогодні відсторонили Майдан від формування нової влади. Вони вважають , що Майдан виконав свої функції і повинен розійтися. Я хочу жити в Вільній Великій Україні . Для мене Майдан тільки починається!

К.т.н.Володимир Сиротенко ( Вербицький )

Правнук автора « Ще не вмерли України »

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.