Інтернет-сміливці

02 січня 2014, 14:34
Власник сторінки
0
350

"Базар фильтруй!"

   Можна називати людей на Майдані бидлом, Україну -- країною лузерів, патріотів -- свідомітами, і розказувати про замучених злими рагулями киян. Це, мабуть, дотепно і сміливо. Але чомусь дотепність вичерпується і сміливість зникає, коли автору пропонуєш повторити ті самі сентенції в режимі тет-а-тет. Я це перевірив експериментально і з сумом повідомляю обом частинам громади -- шанованій і малошанованій.
   Раптом відбуваються дивні метаморфози. Інтернет-гладіатори перетворюються на диванних сцикунів. Іронія перетворюється на відгавкування, а сміливість -- на вперте ігнорування відповіді. Іронічні жартівники перетворюються на банальних тролів. 
   Малошановані тролі, проплачені і аматори! Звичайно, монітор, як і папір, все стерпить. Але пам`ятайте про колесо Сансари!
  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.