Як тебе звати, Юлія Тимошенко?

24 жовтня 2013, 07:10
Власник сторінки
0
151

Не важко собі уявити, як таке питання ставить Юлії Володимирівні головний антисеміт країни Олег Тягнибок.

Не важко собі уявити, як таке питання ставить Юлії Володимирівні головний антисеміт країни Олег Тягнибок. І на це є в нього достатні підстави. Тягнибок дотримується традицій класичного українського націоналізму, гасло якого – «Україна для українців», а не для євреїв, армянів чи литовців.
На відміну від Тягнибока, українці доволі миролюбна та розсудлива нація. Віками поруч з нами уживалися десятки різних національностей, створювалися спільні родини. Питання Тимошенко про те, ким вона є насправді, і воно не стосується виключно її родинного чи національного походження, це питання її особистості. Що ВОНА ховає під маскою «України», «щирої українки з косою» чи «великого червоного серця на біло фоні»?
Не думаю, що пересічного громадянина нашої країни збентежить той факт, що Тимошенко вірменка чи єврейка. Про це писали тисячі разів – стільки, що в єврейському корінні Тимошенко не сумніваються навіть її найближчі друзі. Євреї після цього не стали більш активно її підтримувати, а прихильників серед українців не поменшало. Вірніше, поменшало і значно поменшало, але сталося ця зовсім з інших причини. 
Хто пам’ятає, перед «помаранчевою революцією» рейтинг Тимошенко був максимально низький, як у політика третього ешелону. Народ сприймав Юлю не інакше як найбільшу крадійку та аферистку України – соратницю Павла Лазаренко. Однак якась закоротка пам'ять в українців. Бо вже протягом якихось піврічних подій помаранчевої революції рейтинг Тимошенко почав досягати рівня політичних лідерів країни. Своєю балаканиною зі сцени, як справжня акторка, Тимошенко змусила народ повірити в неї – борця за права простих людей, яких ображає влада.
За декілька років вона намагалася запевнити українців в тому, що вона – це Україна. Красива, у вишиванці, з гарною косою. Знялася у журналі «Playboy». Мабуть з натяком на те, що Україна таки проститутка. Було дивно, що «піпл хавав» усю цю мішуру, яка порочить, і нашу країну, і наш народ. Дивно, що люди вірили у награність образу Тимошенко.
Однак всьому свій час. Зараз Тимошенко, не дивлячись на образ мучениці, втратила популярність. По-перше, немає що згадати. Якщо замислитись на тим, що Тимошенко зробила для країни, перебуваючи на найвищих посадах, то немає що й згадати. Тимошенко лише каламутила воду в політиці, зривала засідання парламенту, піарилася в новому дизайнерському одязі і постійно щось обіцяла. Про газ писати навіть не хочу, бо до цього часу кожен українець віддає частину своєї зарплати пану Путіну.
По-друге, українці перестали вірити Тимошенко. І це не через щось конкретне. Думає, це сталося через відчуття несправжності, навіть з відтінком зрадливості. Яскравий доказ цьому – єврейське коріння Тимошенко, від якого вона відхрещується, не дивлячись на те, що все вже доведено документально. Уявіть українця, який приїхав до Туркменістану, і на питання, чи Ви українець, відповідає, що він туркмен. Перше реакція для туркменів стане позитивною, але пізніше вони зрозуміють, що людина несправжня. Тим більше, кому як не східним народам знати мудрість: якщо ти не поважаєш свій рід, то не матимеш майбутнього.
Чи матиме майбутнє Тимошенко, яка відхрестилася від своїх предків? Можливо матиме. Але вже не у великій політиці. Сподіваюсь, що українці черговий раз не наступлять на ті самі граблі. Навіть якщо у виправній колонії вдасться трохи виправити важкий норов Тимошенко, однак навряд чи це змусить її поважати своїх предків і взагалі весь народ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.