Дорогі вінничани! Вітаю нас усіх з 650-річним ювілеєм нашого міста

07 вересня 2013, 15:31
Власник сторінки
0
207

День міста - це як день народження дитини або будь-кого з нас.

Ми святкуємо, радіємо, даруємо подарунки. День міста - це наше спільне свято, бо ми тут живемо, народилися, виросли. І ми робимо все можливе, щоб це місто розквітало, щоб нам всім хотілося в ньому жити, радіти, виходити на вулицю, зустрічати гарних, усміхнених людей.

Щоб горіло світло, дороги були як у Європі, нові тролейбуси їздили містом, школи відремонтовані і сучасно оздоблені, дитячі садки затишні і гарні, в які не треба стояти в черзі, щоб оформити туди дитину.  Коли все це буде зроблено у Вінниці, тоді люди будуть радісні і щасливі. І це завдання не лише депутатського корпусу або чиновників, а це справа кожного вінничанина - брати участь у розвитку свого міста.

Адже завдяки вінничанам ми отримали рейтинг самого кращого міста в Україні для життя. Тільки всі разом ми можемо досягти того, щоб бути щасливими у своєму місті. І тоді Вінниця наша теж буде щасливим містом.

Зі святом, дорогі вінничани! З Днем народження нашої Вінниці!

Ігор Ткачук, голова Вінницької обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР,Ткачук,Вінниця,День міста
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.