Більшість у будь - якому суспільстві становлять ідіоти.

12 липня 2013, 10:08
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
14

Та хто її накаже, коли майже кожен пролазить у київську владу з порушенням КПК, а «гречка» постійно притупляє пильність виборців? Чи не тому з кожним роком Київ все більше стає філією донецьких?

       Мудрий вислів філософа Платона я згадав, коли прочитав («УП» 11.07. 2013) статтю депутата Київради Алли Шлапак «Про гей-паради, "божого" Ющенка і стандарти радянської журналістики», в якій вона відписується на критичні зауваження на її адресу Анатолія Стріляного, ще й «розмазує» його за те, що  «корифей радянської журналістики назвав Віктора Ющенка "Божим подарунком" і "великим Президентом". І божественність, і велич народ України оцінив, як на президентських, так і на парламентських виборах. Після яких "Божий подарунок" увійшов в історію, як Глава держави, який отримав найнижчий відсоток голосів виборців після першої каденції».

     Я не зміг дати коментар, бо Алла закрилася від коментарів, що притаманне пустословам. Ознайомившись з життєдіяльністю  Алли, я ще раз пересвідчився в правоті слів Платона про більшість, до якої належить і Шлапак. Сьогодні реальність така, що тільки ідіот, українофоб, кочубеївець чи представник владного банд-формування  може піддати сумніву об’єктивну виваженість вислову досвідченого журналіста Анатолія Стріляного про єдиного демократичного Президента, який розуміє, що без такого Президента  Україна, як демократична держава, ніколи не відбудеться, що Бог дуже рідко дарує нації таких поводирів, перевіряючи її на зрілість.. 

    Та постільки Алла обрана депутатом Київради від «Блока Черновецького», то серед киян ідіотів і К* – хоч греблю гати. Для повнішого розуміння корисливості цієї депутатки наведу цитату координатора  виборчих програм Громадської мережі «Опора» Ольги Айвазовської:

    «Сегодня на ул. Подвысоцкого в 11:20 я стала свидетелем подкупа избирателей кандидатом (разумеется, пока будущим) Аллой Шлапак. Мужчина и женщина в уголке между домами выдавали бабушкам из синих «Жигулей» (госномер АА 1757 ВЕ) подарочные продуктовые наборы. Такая благотворительность в избирательный период согласно действующему законодательству является подкупом и наказывается в соответствии с КПК. Будем бдительны!»

    Та хто її накаже, коли майже кожен пролазить у київську владу з порушенням КПК, а «гречка» постійно притупляє пильність виборців? Чи не тому з кожним роком Київ все  більше стає філією донецьких? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.