Заява про позбавлення пенсіонерів виборчих прав – суцільна провокація

09 червня 2013, 12:19
Власник сторінки
Народний депутат України
0
258

Я категорично спростовую інформацію про те, що нібито готую законопроект про позбавлення пенсіонерів виборчих прав.

Я категорично спростовую інформацію про те, що нібито готую законопроект про позбавлення пенсіонерів виборчих прав і заявляю що поширена Інформація є брудною технологією від чинної влади, яка все більше втрачає свої позиції серед громадян.

"Не працюєш - не голосуй" – таку фразу провокативно приписала мені, як виявилося, неіснуюча Громадська ініціатива «За Кличка».

- Заяви  цієї організації не відповідають дійсності. – Ніякого законопроекту не існує і не може існувати, і я жодним чином не причетний до тих висловів, які мені приписали.

Вважаю, що все це є черговою провокацією, що пов'язана з майбутніми президентськими виборами.

- Опоненти партії "УДАР Віталія Кличка" займаються брудними провокаціями саме тому, що довіра нашої політичної сили зростає і ми набуваємо все більшої популярності серед людей. Українці вже втомилися від брехні, обіцяного "покращення", від постійної зради, від політичних "тушок", від зайвого галасу і бійок. Саме "УДАР Віталія Кличка" демонструє  послідовність дій, впевнений рух вперед, монолітність команди. Ми розуміємо всю відповідальність за країну та її майбутнє. Ми бачимо з різних інформаційних фальшивок, що влада намагається такими підступними, ганебними діями дезінформувати, залякати суспільство та розправитися з політиками, які її критикують. 

Правда все одно переможе!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: законопроект,УДАР Віталія Кличка,Ткачук,спростування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.