Ми будемо пікетувати Київраду з приводу її не легітимності

23 травня 2013, 07:42
Власник сторінки
Народний депутат України
0
188

«УДАР» заявляє, що спільно з партнерами по опозиції у понеділок, 3 червня, ми будемо пікетувати Київраду з приводу її нелегітимності, адже термін дії її повноважень, згідно Конституції, закінчився.

«Обережно: прострочена Київрада!», «Прострочену Київраду – на смітник!» - саме такими гаслами опозиція висловлюватиме свою думку  з приводу того, що відбувається.

Проведення Януковичем зачистки у районних РДА, яка розпочалася на початку весни, наштовхує на думку, що нинішня влада має намір сфальсифікувати волевиявлення киян в разі проведення виборів у столиці. Влада, вочевидь, планує, що нові голови РДА мають забезпечити провладному кандидату «потрібний» результат.

Як відомо, за кроткий проміжок часу змінено шестеро з десяти голів РДА у Києві. Нові голови РДА представляють Партію регіонів і Донецький регіон.

Дуже дивно, що головами райадміністрацій стали чиновники зі східного регіону. Постає цілком логічне питання: невже на ці посали немає гідних кандидатур серед киян? А може президент довіряє лише своїм землякам?

Ми будемо рішуче боротися проти адмінресурсу та фальсифікацій на виборах всіх рівнів.

Влада, замість того , щоб звітувати за витрачені кошти та оприлюдювати конкретні кроки до поліпшення ситуації у столиці - займає кругову оборону у війні проти свого народу. Призначаючи голів РДА, які є вихідцями з Донецького регіону, влада повинна розуміти, що Київ є столицею всієї України, а не лише Донбасу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: УДАР Віталія Кличка,Київрада,Ткачук,пікетування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.