Влада вкотре показала справжнє обличчя

21 травня 2013, 11:08
Власник сторінки
0
193

Влада вкотре показала нам своє справжнє обличчя і довела ганебність своїх вчинків.

Побиття журналістів у суботу під час мітингів - це зверх цинічний випадок, який дає повну відповідь на питання «ХТО?» та «ЯК?» керує нашою країною.

Мало того, що бійку влаштували ангажовані Партією регіонів бойовики, це все відбувалось  на очах міліції, яка навіть і не думала втручатися. Якби такий ганебний випадок стався в одній з цивілізованих країн, її міністр внутрішніх справ у той же день сам би попросився у відставку. І тільки у нас міністр ховається та відмовчується.

Наша фракція «УДАР» вимагає звіту міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка у Верховній Раді. Ми також ініціювали створення тимчасово-слідчої комісії для розслідування цього безпрецедентного випадку. Ми вважаємо, що міністр Захарченко повинен залишити свою посаду, оскільки його підлеглі охороняли не людей, а провокаторів і бойовиків.

Ми проконтролюємо, щоб справи про побиття журналістів були обов’язково доведені до суду і заслужене покарання понесли не тільки бойовики, що нападали на журналістів, а й міліціонери, які бездіяльно спостерігали за бійкою та не виконали свій професійних обов’язок – не захистили громадян.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,УДАР Віталія Кличка,Партія регіонів,журналісти,мітинг,Ткачук,уряд Азарова,влада олігархів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.