Закони, спрямовані на полегшення праці - повинні бути негайно ухвалені!

17 травня 2013, 12:00
Власник сторінки
0
192

Не секрет, що для людей, які чесно працюють самі та створюють робочі місця для інших, влада влаштувала такі умови, що вони не можуть нормально працювати.

Вони хочуть, щоб влада, якщо не може допомогти, то хоча б не заважала їм у їхній роботі. Фракція партії УДАР підготувала кілька законопроектів, що дозволяють уже зараз полегшити життя чесних трудівників. Основним з них є стартовий пакет для запуску економіки, який спрямований не на відмітку чергової галочки в процесі європейської інтеграції, а за своєю суттю є самою європейською інтеграцією. Серед проектів, які потребують невідкладного ухвалення, є відміна обов'язку громадян подавати в органи безліч довідок (проект №2149). Ці довідки повинні готувати чиновники, а не звичайні люди. Також партія «УДАР» пропонує знизити ставку єдиного соціального внеску, що дозволить зробити вироблені в Україні товари та послуги конкурентоспроможними (проект №1182). Наша фракція у парламенті прагне встановити відповідальність за помилки у податковій звітності тільки в тому випадку, коли ці помилки призвели до недоплат в бюджет (під №2571). Таким чином підприємців, які в повному обсязі та вчасно сплатили свої зобов'язання, штрафувати не будуть. Цей проект дозволить спростити й усі форми звітності. Крім цього, партія УДАР пропонує забезпечити прозорість державних закупівель. По-перше, ввести обов'язок замовників розміщувати всю інформацію на їх офіційних сайтах (проект №2207). По-друге, унеможливити зловживання посадовців своїми службовими повноваженнями(проект №2680). Всі ці законопроекти вже кілька місяців знаходяться у Верховній Раді. Профільним комітетам вже давно пора розглянути їх та внести на ухвалення.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: трудовий кодекс,законопроект,УДАР Віталія Кличка,Ткачук,уряд Азарова
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.