Єдиний кандидат на перевиборах необхідний

16 травня 2013, 08:25
Власник сторінки
0
184

У Вінниці вже готуються до перевиборів. Схвалення законопроекту проперевибори у семи округах розворушило тихий політичний мурашник у Вінниці.

Законопроект "Про повторні вибори народних депутатів України до ВерховноїРади України VII скликання у деяких одномандатних округах у зв’язку з неможливістю встановлення підсумків голосування та результатів виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року" схвалено на засіданні Кабміну 13 травняГолосування депутати відклали на тиждень.

Про те, що це має статися, у політичних колах розмови йшли давно. Одразу ж після рішення ВАСУ. Але тоді не було механізмів впровадження рішення.

Чи приймуть цей закон народні депутати?  Не сумніваюся в цьомуЮридичну колізію, коли ЦВК не спромоглася встановити результати у 5 округах, і встановила їх незаконно в 2 округах, треба було якось вирішувати. Над цією проблемою міркував і президент Польщі Кваснєвський, і сказав в решті:перевибори треба провести.

Влада намагатиметься зробити все, щоб отримати з цієї ситуації вигоду і посварити опозицію.

Причиною сварки може стати висунення єдиного кандидата від опозиції у всіх двох проблемних округах. Про висування кандидатів у п’яти округах є чітка домовленість. Там будуть висуватися кандидатияким влада через маніпуляції не дала змоги стати депутатами. Якщо опозиція не висуне єдиного кандидата, то тоді з’явиться на кожному з двох округів три кандидати від опозиції та ще більше самозванців-самовисуванцівякі будуть кричатищо саме вони найбільші опозиціонери.

Це й на руку владіЦя технологія перевірена у 2012 роціТоді вона спрацювала.

Тепер - що стосується позиції УДАРУ. Наш лідер Віталій Кличко заявив про це:«Якщо вибори до Верховної Ради в спірних округах будуть призначені, «УДАР»готовий взяти в них участь, але влада повинна припинити політику подвійних стандартів».

Також він чітко сказав про нашу позицію стосовно перевиборів на окрузі №11:«Ми готові до виборів, у нас там є свій кандидат, якого підтримують люди».

І це дійсно так. На кожному з 2 округів має бути по одному узгодженому кандидату від опозиціїрешта кандидатів будуть від влади.

Ігор Ткачук,

Голова Вінницької обласної організації партії «УДАР» Віталія Кличко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,УДАР Віталія Кличка,перевибори,Ткачук,єдиний кандидат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.