Чиї спецслужби ув’язнили Тимошенко.

29 квітня 2013, 05:35
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
14

Чиї спецслужби сьогодні утримують Тимошенко під арештом, коли це найбільше вигідно Кремлю? Коли вже цією вигодою спецслужби скористаються на повну?

                                                                                                                                                                   

 13 лютого 2001 року Тимошенко заарештували – потрапила в Лук’янівське СІЗО. По Києву масово розвісили плакат із гаслом «Я не зламалась. Ати?», на якому молоде обличчя Юлі проглядає через розламані грати… З нагоди 8 березня перед слідчим ізолятором відбулася маніфестація «Квіти для Юлі». А пенсіонери оголосили збір коштів, аби визволити віце-прем’єрку під заставу. Деякі ЗМІ підтримали акцію «З пенсіонера по гривні – Юлі свободу» публікацією на перших шпальтах розрахункового рахунку ВО «Батьківщина»  в «Південкомбанку», куди потрібно перераховувати гроші.

 «У СІЗО Тимошенко, за її словами, хворіла на загострення шлунку, але відмовилася від дієтичних страв, які готували на кухні ізолятора, - бо «таке навіть свиням не можна подати». Натомість, УТ-1 стверджувало, що Тимошенко за гратами харчується повноцінно завдяки передачам, у яких є навіть авокадо.

 Юля вийшла з СІЗО увечері 27 березня – після 43 днів за гратами і стала «іконою» акції «Україна без Кучми». Судячи з її подальшої політичної кар’єри, аж до підписання проросійської, провокативної  газової угоди-2009, роблю висновок, що тоді ув’язнили її російські спецслужби.

 Чиї спецслужби сьогодні утримують  "вельми хвору" Тимошенко під арештом, коли це найбільше вигідно Кремлю?  Коли вже цією вигодою спецслужби скористаються на повну?

  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.