Нам набридло безвладдя!

08 квітня 2013, 15:52
Власник сторінки
0
175
Нам набридло безвладдя!

Півтора року без господаря в селі.

Півтора року без господаря в селі. Мешканцям набридла безвідповідальність влади. В кінці 2011 року нашого голову разом з бухгалтером звинуватили у хабарництві і село залишилось без господаря. Поки йде розбирання чи насправді він хабарник місцеві жителі двох сіл потерпають від безладдя. На нашу думку нова тимчасова влада не виконує своїх обов'язків. При нашому господарі можна сказати ми спали спокійно. Працювало без збою вуличне освітлення, дороги знаходились в гарному стані, наші діти гралися на дитячих майдачиках (які були збудовані знову таки за ініціативи нашого голови) , село не потерпало від бруду який прибирався командою з сільради та усіма охочуючими які хотіли домогти. Але з приходом нової влади село стало сірим та сумним. Новій владі не вистачає часу а ні прибрати гілля дерев які були зрізані рік тому

, а ні змінити прапор України, хочу зазначити , що це єдиний прапор на весь Києво-Святошинський район,
 взимку населення потерпало від неочищених тротуарів мешканцям доводилось ходити по проїжджій частині, що досить небезпечно у цю пору року. Нова влада тільки те й робить , що звинувачує нашого голову у недобудованому дитячому садочку та відданому в приватну власність сільського клубу і т. д. Але за півтора року поки господарює тимчасова влада нічого не змінилося. Дитячий садочок про який вони так багато говорять так і не добудувався навіть паркан навколо нього вже впав.

Так і хочеться задади їм питання:"-а що ж ви зробили!?". Мабудь в них невистачає часу поки вони набивають кишені грошима та ділять землі, оскільки на сесіях сільської ради під час розгляду питання про виділення земельних ділянок місцевим жителям постійно лунає одне й те саме прізвище "Костинська". Хочу щоб на це звернули увагу, оскільки безвладдя набридло жителям села Віта-Поштова та Юрівка.Села потерпають.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.