Ми повинні сказати їм принципове «НІ»

06 квітня 2013, 13:41
Власник сторінки
0

Дії влади разом з парламентською більшістю ще далі віддаляють нас від Європейського Союзу та взагалі нормального сприйняття України світом.

В черговий раз влада дала привід засумніватися в її адекватності. Альтернативний парламент на Банковій - це розкол не тільки Верховної Ради, а й країни. Всі свідомі люди розуміють, що двох парламентів в Україні бути не може. Натомість президент не реагує та досі не дає оцінки тому, що відбувається. Складається враження, що саме він режисирує цей фарс поганих акторів.

Опозиція вимагає голосування по чотирьох ключових питаннях, останнє з них сформувалося після останніх подій – всі рішення, які голосувалися поза стінами Верховної Ради, мають бути проголосовані в парламентській залі.  

Наразі я, як голова Вінницької обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», закликаю всіх взяти участь у мітингу, що відбудеться 7 квітня у Києві. 

Ми запрошуємо всіх небайдужих людей – давайте разом відстоювати свою країну і свої права. Чекаємо на всіх свідомих громадян, кого цікавить майбутнє України.  Приєднуйтесь! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,УДАР Віталія Кличка,мітинг,Ткачук,парламентська більшість
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.