Тиждень італійського кіно

26 березня 2013, 09:58
Власник сторінки
0
173
Тиждень італійського кіно

21 березня стартував «Тиждень італійського кіно», ініціаторами якого є Італійський культурний центр і компанія "Артхаус Трафік".

І все-таки є щось у тому, "як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш". Третій місяць року, а мої дні так часто заповнюються атмосферою Італії. 

Випадково потрапила до кінотеатру "Київ" у суботу, на фільм "Солодке життя" Фелліні (1960). Недаремно він визнаний шедевром, бо наскільки красивий зовні - за крупними планами, мозаїкою кадрів, що витворили дуже живописне кінополотно, настільки глибинний за смислом.

А вчора дуже спонтанно трапилося піти на "День всіх святих" (2012). І хоча до комедій я ставлюся несерйозно, ця залишає солодкий післясмак,  зовсім не приторний й не штучний. Цікаво розкрито стосунки всередині пари, а в них – вир італійського темпераменту. Усе доволі буденно, але не заяложено, реалістично, тому й привабливо. Одним словом, фільм завершився, а усмішка, на яку він спровокував, не хотіла сходити з лиця :)

Сьогодні, до речі, для любителів шоколаду (і не тільки)  - "Шоколадні поцілунки". 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: фестиваль,Україна,кіно,Італія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.