Що робити зі спікером-маніпулятором

15 березня 2013, 10:07
Власник сторінки
0
307

Кілька слів про вибіркове правосуддя, про рішення ВАСУ та спікера-маніпулятора у Верховній Раді.

У січні народні депутати від «УДАРу» подали позовні заяви у ВАСУ про притягнення до відповідальності спікера Володимира Рибака. Серед тих, хто подавав заяви, був і я, як і інші колеги, голови обласних організацій партії «УДАР».

 Ми тоді звинувачували Володимира Рибака у тому, що він порушив процедурні норми під час голосування за призначення прем’єр-міністра Азарова та в тому, що не за регламентом відбувалося голосування за призначення голови Національного банка України.

 Тоді ВАСУ відмовив «УДАРу» у задоволені позовів.

 А потім цей суд почав вражати українців безглуздими рішеннями, про які знають усі.

 Цікаво, що сам Рибак звернувся до ВАСУ з заявою про зняття депутатських повноважень з опозиціонера Власенка.

 І звичайно ж, ВАСУ не відмовив спікеру. Таким чином, українцям влада продемонструвала в черговий раз, що приказка: у кого більше прав, той і правий, актуальна в нашій державі.

 І після цього представники ПР  можуть стверджувати, що вибіркового правосуддя у нас немає, що перед законом і судом усі рівні!

 Але з спікером-маніпулятором треба щось робити.

Тому й «УДАР» ініціює створення Тимчасової слідчої комісії  щодо розслідування діяльності Володимира Рибака.

 Створення такої комісії передбачене регламентом перед відкликанням спікера з посади.

  Друге, за що слід позбавити Рибака посади, це за не скликання позачергової сесії на вимогу більш, ніж 150 народних депутатів. Що й спричинило блокування парламенту і політичну кризу в країні.

 З ініціативи депутатів фракції «УДАР» у Верховній Раді зібрано понад 150 підписів депутатів з вимогою відкликання Рибака з посади спікера. І якщо Верховна Рада України запрацює, то більшість буде вимушена створити тимчасову комісію, і розпочати процедуру усунення Рибака з посади. Бо, якщо цього не станеться, то скоріш за все, блокування буде продовжене.

 Ігор Ткачук,

Голова Вінницької обласної організації партії «УДАР»

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: парламент,ВАСУ,Партія регіонів,Ткачук,Рибак,Партія УДАР,спікер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.