«УДАР» реально бореться з владою

14 березня 2013, 10:38
Власник сторінки
Народний депутат України
0
390

У мене багато людей запитує: чому Віталій Кличко не взяв участь у марші опозиції «Вставай Україна» у Вінниці. Відповідь тут очевидна: лідер «УДАРу» 13 березня перебував у США, 14 – у Брюселі.

Віталій Кличко під час зустрічі з заступником Державного секретаря Сполучених Штатів Вільямом Бернсом підняв питання про введення міжнародних санкцій проти українських чиновників. Про це в четвер, 14 березня, повідомляє прес-служба політсили.

Віталій Кличко сказав Бернсону, що президент Янукович ставить під загрозу зміни зовнішнього вектору країни і веде державу до міжнародної ізоляції. Тому прийшов час відповідальності Януковича і його команди за наслідки таких дій.

 Друге, про що говорив у Державному Департаменті Віталій Кличко, це про те, що треба вводити міжнародні санкцій проти конкретних чиновників, прокурорів і суддів, які причетні до здійснення вибіркового правосуддя, політичних репресій та порушень прав і свобод громадян.

 Саме вони, а не Україна в цілому і її народ повинні бути об'єктом санкцій.

 «Санкції, зокрема, можуть стосуватися заборони для цих людей та членів їх сімей в'їзду в демократичні країни, розслідувань щодо їх рахунків, бізнес-операцій і майна за кордоном», - сказав Кличко Бернсону.

 На цій зустрічі був присутній і заступник помічника Державного секретаря США з питань Євразії, який відповідає за Україну, Росію, Молдову та Білорусь, Ден Рассел. Рассел і Бернсон в принципі погодилися з аргументами Віталія Кличка.

 З цими новинами Віталій Кличко вирушив до ЄС, де у Брюселі проведе 14 березня низку зустрічей з європейськими чиновниками. А до кінця тижня Віталій Кличко буде у Варшаві, куди відправиться після Брюселя. Там він зустрінеться з лідерами Польщі і простиме їх востаннє вплинути на Януковича і владу, або змінити відношення до чинної української влади.

 Таким чином, Володимир Кличко і «УДАР» перейшли до дій у міжнародній площині, щоб вплинути на Януковича. Про це ми попереджали владу ще до першого блокування Верховної Ради.

 Геннадій Ткачук,

Народний депутат України, фракція «УДАР»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: парламент,УДАР Віталія Кличка,Ткачук,Рибак,спікер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.