Депутатська більшість Ніжинської міської ради не працює для людей

13 лютого 2013, 16:34
Власник сторінки
Депутат Ніжинської міської ради
0
229

У м. Ніжині склалася дійсно досить дивна ситуація з слизькими дорогами та з вуличним освітленням.

У м. Ніжині склалася дійсно досить дивна ситуація з слизькими дорогами та з вуличним освітленням. Така ситуація є наслідком політичного протистояння Ніжинської опозиції на чолі з депутатами від Партії регіонів А. Походнєю, М. Ступаком, С. Пархоменком та О. Багнюком проти мера м. Ніжина М. Приходька. Ніжинська опозицію, яку очолюють вище названі депутати, має більшість у міській раді без будь яких причин відмовляється виділяти гроші з бюджету м. Ніжина для фінансування КП «ВУКГ» керівником якого є Валерій Білоножко, для того, щоб данне підприємство виконувало роботу пов’язану з тим, щоб дороги та тротуари прибирати від снігу, щоб вони були не слизькими та щоб було вуличне освітлення.

Вище названі депутати, які підставили мера м. Ніжина за нібито отримання хабара, за відмову отримання комунального ринку в оренду. Ці депутати міської ради від Партії регіонів А. Походня, М. Ступак, С. Пархоменко та О. Багнюк підбурюють та підговорюють інших депутатів не голосувати за віділення коштів для КП «ВУКГ», щоб данне підприємство не чистило дороги від снігу. У звязку з цим виникає запитання дороги слизьки треба їх посипати, щоб вони були не слизькими, а де гроші на це брати, якщо депутати на сесії відмовляються виділяти кошти ?

Вини Валерія Білоножка, як керівника КП «ВУКГ» у тому, що в м. Ніжині слизьки дороги не має.

Валерій Білоножко говорить: «підприємство керівником якого я є готове виконувати всі роботи повязані з прибиранням та наведенням порядку у м. Ніжині, але при умові належного фінансування». Валерій Білоножко зазначив: «роботи з прибиранням снігу й з вуличним освітленням треба проводити, але як їх здійснювати, якщо у підприємства не має грошей для виплати заробітної плати та для того, щоб сплатити податки». «Як можна працювати без грошей» ? Валерій Білоножко сказав: «мешканці м. Ніжина стали заручниками ситуації, яка склалася з приводу протистояння частини не поміркованих депутатів з мером м. Ніжина М. Приходьком тому, що нажаль деяки депутати прийшли не працювати на благо м. Ніжина, а самозбагачуватися й нічого не робити».

Отже слизьки дороги та відсутність вуличного освітлення на совісті тих депутатів, які не виділяють грошей й діють за принципим чим гірше у м. Ніжині, тим краще.

 

Депутат Ніжинської міської ради

Багрінцев Максим

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.