Иначе  нам  удачи  не  видать

17 грудня 2012, 13:33
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
16

Україна не стане демократичною, європейською, заможною державою, поки не буде створена партія етнічних українців. Якби я був років на 25 молодший, обовязково взявся би за таку патріотичну справу.

    Читаю. Аналізую.  Зіставляю.  Думаю… Понад сторіччя тому в Російській імперії жиди були засновниками більшовицької партії.  Після  Жовтневого перевороту вони на 90% заповнили центральну владу новоутвореної  держави. Наслідки відомі…

     Засновниками двох найбільших партій в державі Україна – Партії регіонів і «Батьківщини» - були майже всі євреї. Борючись за владу, ці партії методично й цілеспрямовано ділять суспільство на дві частини, протиставляючи  східняків і західників. Чи не тому  євреї складають 90% серед мільярдерів (ні одного українця!), 75% - серед мільйонерів, понад 100% серед власників баз по прийому  кольорового і чорного металобрухту...  В парламенті попереднього скликання етнічних українців було тільки 36%, а в нинішньому  стало 29%, це при тому, що по останньому  перепису  українців у незалежній державі було 78%... Я не читав і не аналізував, яка частка євреїв у центральних органах влади, та, відчуваю, - не менше половини. Не викликає сумніву, що основна мета євреїв дорватися до влади – це власне збагачення, це використання владного крісла для споконвічного «корчемного промислу»…. Нині 100 олігархів  України володіють 90% національного багатства країни – 54 млрд. доларів, а 100 найбагатших людей Америки – 52 млрд.  Та й співвідношення доходів 10% найбагатших людей в Україні до доходів 10% найбідніших становить 40:1 (у країнах ЄС не більше 7:1). Так завжди було, так є, так буде…  «Везде, где слышен хруст рублей /и тонко звякает копейка,/невдалеке сидит еврей/ или по крайности еврейка.(Игорь Губерман)

    Думаю, що Україна не стане демократичною, європейською, заможною державою, поки не буде створена партія етнічних українців... Якби я був років на 25 молодший, обов'язково взявся би за таку патріотичну справу. Опоненти скажуть, що подібну партію створювали нацисти Німеччини. Хочу запевнити, що українці – не німці і не росіяни, що  реваншистський дух споконвіку їм не притаманний, а фашистська партія Гітлера прийшла до влади при фінансовій допомозі заможних євреїв та при підтримці комуністичних партій Німеччини і Радянської імперії.

    До речі.  Я завжди готовий віддавати 10% пенсії на потреби чесної, української партії, якщо, нарешті, таку створимо. Інакше, - ніколи «не бачить лева нам живого», - як образно писав відомий радянський поет.


    

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.