Цинічна брехня Петра Симоненка - 2. Вибори в СРСР демократичніші за українські

20 вересня 2012, 17:01
Власник сторінки
Журналист
0
448
Цинічна брехня Петра Симоненка - 2. Вибори в СРСР демократичніші за українські

Симоненко затверджує, що в СРСР таких порушень, як сьогодні в Україні, на виборах не було

Сьогодні автор  цих рядків вже публікував матеріал про візит Петра Симоненка на Херсонщину

В другій частині мова буде йти про інші брехливі твердження та слова Першого секретаря ЦК КПУ.

Вибори в СРСР

Добре відомо, що радянській людині пропонувалося вибрати кандидата зі списку, який складався ... з одного чоловіка. Вибори в СРСР проходили по одній схемі:оповіщення населення, вивішування біографії «кандидата», візит виборця на виборчу дільницю, отримання бюлетеня з одним прізвищем, кидання його в урну для голосування. Відверто кажучи, ніяких виборів в країні з тоталітарним режимом не існувало. 

Але Петро Миколайович іншої думки:

"Хто працює довго в журналістиці, той пам'ятає ті часи, коли політичне керівництво країни забезпечували ми - комуністи. Ви, взагалі, про такі фальсифікації, про такі, злочини, під час виборчої кампанії чули чи бачили?... Ось Вам і відповідь на питання, що з нами зробили за 20 років".

Закон України "Про засади державної мовної політики"

Автор цих рядків поцікавився у Петра Симоненка ставленням до скандального законопроекту "про мови".Адже фракція комуністів у повному складі підтримала даний законопроект.  

Знаєте, у деяких представників усім відомої нації є звичка відповідати на питання питанням.

Так, комуніст не даючи відповіді запитав у журналіста, чи знає він, за який закон голосували депутати .На що респондент відповів: "ЗУ "Про засади державної мовної політики" .

"В Верховній Раді голосували  ратифікацію Європейської хартії регіональних мов або мов меншин. Це зобов'язання ВРУ перед Парламентською асамблеєю Ради Європи. В Верховній Раді не розглядалося питання, щодо статусу російської мови"

Відомо, що ЗУ "Про ратифікацію Європейської хартії регіональних мов або мов меншин" був прийнятий 15.05.2003.  Автор нагадує, що 3  липня 2012 року набув чинності ЗУ "Про засади державної мовної політики", і всім відомо, що законопроект розглядався саме під такою назвою. 

Також, в законопроекті чітко вказується, що російська мова відноситься до регіональної чи до мов національних меншин.

Стаття 7. Регіональні мови або мови меншин України
"У контексті Європейської хартії регіональних мов або мов меншин до регіональних мов або мов меншин України, до яких застосовуються заходи, спрямовані на використання регіональних мов або мов меншин, що передбачені у цьому Законі, віднесені мови: російська, білоруська, болгарська, вірменська, гагаузька, ідиш, кримськотатарська, молдавська, німецька, новогрецька, польська, ромська, румунська, словацька, угорська, русинська, караїмська, кримчацька."

Бачимо, що дійсно йде посилання на хартію, але в ній(ред.-хартії) чітко написано, що мовам, які відносяться до "вимираючи виду" надають статусу "регіональною". Як зазначив мій колега в своєму матеріалі: "Невже російська мова вимирає?".

У комуністів немає сайту?

В першій частині мова йшла і про плакат на офіційному сайті КПУ на якому зображена нерухомість на грецькому острові, а збоку заклик "Вернем захваченные земли". Комуніст зробив вигляд, що не розуміє про, що запитується. А в додаток ще й додав:

У нас Компартії немає цього,взагалі, сайту, не було
 

                                                                                                                                            

Скоріше за все, комуніст так розхвилювався, що забув про офіційний сайт Комуністичною партії України. Як стало відомо журналістам видання "Херсонські Вісті", сайт у КПУ є і він офіційно зареєстрований на Центральний комітет Комуністичної партії України.               
                           



Не дивлячись на те,що в Nasa завтра прогнозують кінець світу, Петро Симоненко і всі політики колись-таки почнуть відповідати за всю сказану брехню. Принаймні, я- автор цього матеріалу, хочу і прагну, щоб так було.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.