"Фильтруй базар"

31 січня 2012, 11:31
Власник сторінки
пиарщик
0
376

Интернет – лучший способ высказывать свое мнение. И не только потому, что можешь быть услышанным, но и потому, что можно «фильтровать» отзывы.

Вот наблюдаю, как долгих два-три часа ведется дискуссия вокруг одного материальчика: http://blogs.korrespondent.net/users/blog/solomenko1/a56027. И все бы ничего, если бы автор не удалял комментарии тех, кто возразил и начал говорить о неправдивой информации. Кто-то называет эти мысли автора гениальным журналистским материалом, ну, а я, зная ситуацию о которой говорит Елизавета, могу сказать лишь о дезинформации читателей и обывателей портала. Ведь из партии никто табунами не уходит, никто никого никуда в шею не гонит. А данный «крик души» - всего лишь способ оправдать себя и тех, кто запорол работу.

 Вот именно поэтому решил продублировать свой комментарий в своем блоге, дабы мои мысли были услышаны, ведь я не считаю вас, Елизавета честным человеком и призываю всех здравомыслящих воспринимать статью этой особы как желание отомстить.

 Комментарий, который был удален:

Знаючи все старе та нове керівництво Святошинського осередку "Батьківщини" стало цікаво одне - хто ж ти, така розумниця, Єлизавето, що написала такі палкі слова любові до Одарченка під псевдонімом? А хто ж насправді ті "активісти", які стали "неугодні" Одарченку? Чи то не та жіночка, яка цілими днями вирощувала ферми у соціяльних мережах? Чи може друга, яка прикипіла м"яким місцем до стільця у партійному офісі, яка прийшла з вулиці багато років тому, сиділа там без жодних посад, але за зарплатню. А потім її призначили головною по агітації. Та як ця людина, без належної освіти може щось там організовувати? І чи можна вважати активним партійцем людину, яка отримує заробітну плату, а тому і в офісі цілими днями можна байдики бити, і в наметі посидіти.

А що ж зараз коїться у партійній організації? Робота їде. І нове керівництво зараз виявляє не тільки абсолютну безвідповідальність тих самих "активістів", яких "пішли", а й фінансові та майнові невідповідності! От такі ті ваші активісти...

І не бачу я щоб у тій районній організації люди йшли табунами з партії. Та й навіть ті активні й ображені відмовились лише від посад голів первинних організацій. А там, до речі, у тих первинках, повний хаос. Та й взагалі, у цілому хаос. Так що зараз ті, кого ви так ненавидіте (і лише тому що вас, бачте, образили) наводять лад з нуля, намагаючись виправити ваші помилки. А їх, повірте, багато. І не потрібно бути ображеними на весь світ. Партійна організація працює, не потрібно дезінформувати суспільство. Це вияв вашої некомпетентності, дитячий садок, та просто спроба хоч якось себе виправдати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.