Інформація ЗМІ про моє бажання привласнити кінотеатр «Жовтень» є відвертою брехнею та провокацією

28 вересня 2011, 14:33
Власник сторінки
Голова підкомітету з питань контролю та законодавчого забезпечення регулювання ринків фінансових послуг
0
555

Якщо кінотеатр буде повернено у власність Київської міської ради, приміщення буде знаходитися у комунальній власності - належати киянам.

У зв’язку з тим, що в засобах масової інформації продовжують роздувати скандал щодо кінотеатру «Жовтень», я вважаю за потрібне пояснити, що відбувається насправді. По-перше, я звертався до органів державної влади з приводу перевірки законності набуття нової форми власності і використання кінотеатру «Жовтень» за його прямим призначенням (показ фільмів) ще рік тому і наразі безпосередньо жодної участі у даному процесі не приймаю. На сьогоднішній день цим питанням займається виключно міська влада та прокуратура.

 Голова Київської міської державної адміністрації, Олександр Попов неодноразово наголошував на тому, що у приміщенні «Жовтня» буде працювати саме кінотеатр, і ніяк інакше.

 Якщо нові власники вірно оформили документи, законно отримали приміщення – їм немає чого боятися. Якщо ж були порушення, то не варто робити винним у цьому когось іншого.

 Якщо кінотеатр буде повернено у власність Київської міської ради, приміщення буде знаходитися у комунальній власності.

 Не плутайте, будь ласка, поняття. Власність киян – це не власність окремого народного депутата. У свій час я дійсно пропонував створити у цьому приміщенні Український будинок молоді, проте, київська міська влада запропонувала інше приміщення, яке повністю влаштовує молодіжні громадські організації і тому це питання вже давно знято з розгляду. Не потрібно шукати проблеми там, де їх немає, перекручувати все з гори до низу і займатися інформаційними провокаціями.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,жовтень
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.