НЕ ЧИТАТИ! ЗАБУДЬ ПРО ЦЕ!!! В ЖОДНОМУ РАЗІ НЕ ЧИТАЙ, НАВІТЬ НЕ ЗОХОДЬ СУДИ!!!!!

22 липня 2011, 19:25
Власник сторінки
Навчаюся по спеціальності "Політилогія"
0
526

Давайте поговоримо… так, саме поговоримо. Я чекаю коментарів від вас, ваших думок з приводу того, що я тут зараз пишу. Так от, давайте поговоримо не про вдалі чи невдалі полытичні ходи Юлії Тимошенко в судовому процесі, не про рейтинг нашого президента і

Але давайте поговоримо про речі дійсно важливі… Наголошую «ДІЙСНО ВАЖЛИВІ».

Не зрозумійте мене не правильно, вся ця політична балаканина цікава річ (особливо цікава, коли тебе запрошують на телебачення і ти за свої думки з приводу того і того ще й гроші отримуєш), але з чого все почалося? З матеріального виробництва! Наголошую знову: «З МАТЕРІАЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА» Неандерталець Вася вполював великого мамонта і приніс його додому родині, якийсь пітекантроп зрубав дерево і побудував пліт щоб перебратися на інший берег річки, перші люди (назвемо їх Вітя і Юля) вирішили більше не збирати ягоди і фрукти, а вирощувати їх… бац і нас в 20 разів більше, цим же першим людям, ні не їм… їх дітям прийшло в голову не купувати одну корову за 10 овець, і вони вигадали гроші.

Але що таке гроші, по суті? У кого які думки?

От що думаю я – гроші це те, що говорить: у Антона Сергійовича є завод, на якому він виробляє продукцію А, з якої роблять Б, а без Б не зробиш В… В!!! А В потрібно всім.

Перефразую: у Васі є корова, яка дає молоко, з якого можна зробити сир.

Гроші – це показник того, що економіка виробляє той-то і той-то продукт!!!

Повторюся: «ГРОШІ-ЦЕ ПОКАЗНИК, ЩО ЕКОНОМІКА ЩОСЬ ВИРОБЛЯЄ!!!»

Принаймні так було колись, до 16 століття… поки в Європі не стало надто мало золота, яке Всі погодилися вважати універсальною валютою… і бац – Колумб відкриває Америку.

Я Вам до речі зараз відкрию Америку: золото з Америки викликало колосальну інфляцію в Європі, але воно було потрібно для підтримки економіки, яка поступово почала трансформуватися в спекулятивну… Вася дасть Толі корову якщо Толя поверне Васі через рік півтори корови…  щось таке.

І от ВОНО – гроші більше не прив’язані до золота, все… ніякого обмеження. Банкіри одразу такі: У-Р-А-А-А-А-А-А-А-А, ДРУКУЄМО ГРОШІ. А Держава їм таке: ОТ ВАМ, А НЕ ДРУКУЄМО ГРОШІ. А Банкіри: АХ ТАК, НУ ПОДИВИМОСЬ… І зявляється ФРС (Федеральна резервна система)… почитайте про неї,  ну дуже цікаво. Ви думаєте на цьому все, «ЦЕ ТІЛЬКИ ПОЧАТОК» - думали злі Банкіри, фінансуючи більшовиків. І час зробив своє діло: 95%  всіх грошей – це наші з вами борги, а інші 5% це те, що друкують наші нацбанки. Повторюся: 95% ГРОШЕЙ  - ЦЕ БОРГИ!!!

Ти хочеш машину? Йди в банк і бери кредит… але ти не знаєш, що на гроші, які ти взяв у злих Банкірів, вони можуть (мають на те право по закону ) видати 2 чи навіть 3 таких же кридити зовсім не маючи грошей… Вони опираються на ті відсотки, які ти їм тепер винен.

Чому Ви думаєте почалася війна в Лівії, через антидемократизм Каддафі? Та якби повстанців, до речі – в ЗМІ постійно лунає слово повстанці, а не революціонери… Чому? Це ж так благородно, а повстанець… повстанці он в Конго кожного дня вбивають невинних жінок і дітей. Але ми не про це – Каддафі як і інші світові лідери пропонував відмовитися від $? Так, саме так, від $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ як світової валюти й повернутися до старої-доброї прив’язки до золота, або на худий кінець установити мультивалютну систему. Злі Банкіриподумали і сказали: Ми від законів економіки утікли, від держобмежень на видачу кредитів втекли, і від тебе Схибнутий Бедуїн втічемо. І у Каддафі зараз на першому плані не економічні перетворення, а дещо інше.

А що ми маємо на ділі: АМЕРИКУ ЧЕКАЄ ДЕФОЛТ… принаймні чекав,поки врни не вирішили взяти трохи (на кілька трильйонів $, саме тих $$$$$$$$$$$$$$$ про які ми говорили ), а Європа… Греції виділили кредит в 110 мільярдів $, так, так $$$$$$$$$$$$$$. І це тільки щоб вона розплатилася з боргами.

Жити в борг економіка не може, це надто дорого коштує звичайним людям, які виробляють блага, які і повинні визначати вартість грошей.

Повторюся: «ЖИТИ В БОРГ ЕКОНОМІКА НЕ МОЖЕ, ЦЕ НАДТО ДОРОГО ДЛЯ НАС З ВАМИ!!!»

Чикайте продовження…   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.