Вчіть мови!

14 січня 2011, 12:02
Власник сторінки
коммерческий работник
0
563

Це відкриває шлях для розуміння не тільки людей, а й макропроцесів!


Янукович спілкується певною закодованюю мовою зі своїми  підлеглими і виборцями. Це дуже цікава мова, яка використовує лексику української і російської мов, але слова і словосполучення мають зовсім інші значення. Пани настільки захопилися вдосконалення цієї нової мови (поки що назва не придумана), що навіть самі не помічають коли треба переходити з однієї на іншу. Пам"ятаєте як Янукович і Азаров були не тільки здивовані, вони були вражені виступами сотень тисяч підприємців, які хоч в воду пірнай не хотіли покращання життя для себе починаючи з 2011 року. Тоді ще ці двоє хлопців посипали собі голови попелом, що цим підприємцям просто не пояснили наскільки їх життя покращиться після того, як вони втратять свої бізнеси. А виявилось все набагато простіше. Справа в складності перекладу з офіційної мови теперішньої влади на загальнозрозумілу.

Тепер Янукович знову заговорився і видав таке: "Прежде всего, надо завершить начатый в прошлом году процесс. Речь идет, прежде всего, о процессе дерегуляции", - отметил Янукович." (взято із статті Кореспонденту: http://korrespondent.net/business/economics/1165798-yanukovich-ne-chuvstvuet-polozhitelnyh-izmenenij-ot-prinyatiya-nalogovogo-kodeksa  )

Що це може означати на загальнозрозумілій мові? Що таке "дерегуляція економіки, процес якої вже розпочався в минулому році, але ще не завершився і який треба прискорити кров з носу"? Хто знає?

Я знаю лише декілька фраз з цієї загадкової мови:
"підвищення стабільності у державі" - це означає, що десь у когось поменшає громадянських прав
"боротьба із злочинністю" - це передумова переділу власності шляхом наїздів
"рішуча боротьба із злочинністю" - це відкриття кримінальних справ проти конкретних політичних опонентів
"рішуча і безкомпромісна боротьба із злочинністю в вищих щаблях влади" - ну ви знаєте

Хто ще знає звідки ноги ростуть цієї мови? Які передумови її виникнення?

І ще, що все ж таки може означати це загадкове "покращення життя"? Хтось вивчив вже цю мову настільки, щоб зрозуміти значення цього словосполучення? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.