Український воїн повинен стріляти, а не співати

05 березня 2014, 08:09
Власник сторінки
історик, юрист
0
222
Український воїн повинен стріляти, а не співати

Досить пишатися вояками , які без зброї йдуть на окупанта , співаючи державний Гімн . Це ганебний факт . Український воїн повинен йти на ворога зі зброєю і блокувати його , а не бути блокованими . Ві


Читаю повідомлення про те , як 50 українських військових у Бельбеку вранці 4 березня прийшли без зброї на аеродром із вимогою пустити їх на позиції, а росіяни зустріли їх пострілами в повітря, і скупа чоловіча сльоза котиться по моїй неголеній щоці . Емоцій додає той факт , що йдучи проти чужинців із автоматами, українці співали державний Гімн. Вийшов на кухню щоби вгамувати емоції . Повернувся і подумав : Для чого, мені потрібна така армія , яка без зброї , йде на окупанта співаючи державний Гімн ? Заради параду на Хрещатику ?

Так на цей парад хронічно не вистачає грошей .Ми мали ядерну зброю , яку віддали під гарантії країн-підписантів , забувши , що ще Бісмарк попереджав , що жодна угода з Росією не вартує навіть папірця на якому вона , угода , підписана .

Ми з маніакальною, нав"язливою ідеєю скорочували бойові частини і збільшували штат МВС . Тепер маємо те , що маємо . МВС , її спецпідрозділи , перейшли на бік окупанта , а армію охороняють жінки та діти щоби їх чоловіків , які покликані захищати їх, не образив би окупаційний солдат .

 Ми пишаємося мужністю своїх вояків , яких блокують окупанти , на своїй же , українській ,землі , і не розуміємо , що це - не нормально . Ми оголосили загальну мобілізацію, але воєнкомати східних областей про це вперше чують .Через наші кордони , які повинні бути на замку , вільно переходить не тільки Данилюк , але й російські бойовики , які потім штурмують наші ОДА .

Коли я звернувся до п.Литвина , людини , яка відповідає за ті самі кордони , з відкритим листом , з вимогою щоби мені пояснили , як аматор Данилюк зміг перейти кордон , типу демократи , звинуватили мене у зраді Майдану . Даремно я намагався пояснити , що кордони , які пішки переходить аматор-це не кордони .

 Як в воду дивився .Тепер читаю про автобуси з росіянами , які без перешкод долають той самий кордон .

Вельмишановні українці ! Досить пишатися вояками , які без зброї йдуть на окупанта , співаючи державний Гімн . Це ганебний факт . Український воїн повинен йти на ворога зі зброєю і блокувати його , а не бути блокованими . Він повинен стріляти , а не співати .

Крим , наочно продемонстрував той факт , що армії , яка б могла вирішувати проблеми забезпечення недоторканності наших територій , у нас немає. Україна має спільні , спірні кордони не тільки з Росією . І поки не буде у нас сучасної ,мобільної армії , до тих пір актуальними будуть слова великого Тараса :

Кажуть, бачиш, що все то те
Таки й було наше,
Що вони тілько наймали
Татарам на пашу
Та полякам... Може, й справді!
Нехай і так буде!
Так сміються ж з України
Стороннії люди!
Амінь !

Дмитро Снєгирьов

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.