Влада має утриматися від невиважених економічних кроків

25 лютого 2014, 08:37
Власник сторінки
0
140

Якщо зараз не зберегти поточну виплату заробітних плат та виплат, гарантуючих роботу цих об`єктів, ми втратимо підприємства, які потім буде дуже складно піднімати

   Я звертаюся до політиків, у чиїх руках сьогодні опинилася доля країни, із застереженням щодо економічних наслідків у разі  незбереження цілісності містоутворюючих підприємств.

   Якщо зараз не зберегти поточну виплату заробітних плат та виплат, що гарантують роботу цих об`єктів, ми втратимо підприємства, які потім буде дуже складно піднімати. Влада має утриматися від негайної та невиваженої централізації.

  Поки ситуація в країні остаточно не стабілізувалася, хвилювання за долю держави і свою долю відчуває кожна українська сім`я. Тимчасова влада має надати гарантії щодо стабільної роботи підприємств та регулярних виплат заробітних плат не зважаючи на особу власника цього підприємства. Зараз одним із найвразливіших секторів на сьогодні є вугледобувна галузь.

   Влада повинна контролювати виконання 43 статті Гірничого закону України, що гарантує права, соціальні гарантії та компенсації шахтарям. Треба зробити все можливе, щоб неузгодженість дій влади не впливала на виплати гірникам.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.