Якби Партія регіонів була незалежна від Москви.

23 січня 2014, 19:53
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
149

Прийми Янукович три пункти умов сьогодні, і танки та бронетранспортери залишаться на чернігівщині, силовики покинуть столицю, Майдан розійдеться, мітингувальники очистять вулиці від сміття...

Слідкую за останніми подіями і дивуюся, наскільки Партія Регіонів тупа і залежна від подачок Москви, щоб довести протистояння  до такого стану, що шокує навіть Лукашенка, та  не здатна на прості, логічні поступки і рішення. А рішення прості і зрозумілі всім:

1.Відставка Уряду і Мінісра внутрішніх справ.

2.Дострокові вибори Президента та Парламенту, чи повернення до Конституції 2004 року.

3.Відміна безглуздих законів, прийнятих депутатами-наперсточниками 16.01.2013.

4.Всі інші питання (дата дострокових виборів, внесення змін до Конституці, відповідальність беркутівців за побиття мітингувальників, призначення безгуздих парламентських комісій (ні одну справу ще не довели до логічного кінця), новий закон про вибори,  - це компроміс опозиції і влади.

Прийми Янукович три пункти умов сьогодні, і танки та бронетранспортери залишаться на чернігівщині, силовики покинуть столицю, Майдан розійдеться, "беркутівці", міліціонери та бійці внутрішніх військ погріють своїх коханок, мітингувальники  розберуть барикади та очистять майдани і вулиці від сміття,...Та головне - не буде проливатися кров. Все настільки просто, що захаєшся від усвідомлення, наскільки ПР залежна і стадна, щоб тупо не розуміти здорового глузду.

Потрібно усвідомити, що Майдан і надалі буде корегувати дії влади, якщо вона буде заохочувати корупцію, розкрадати бюджет, обманювати, зневажати потреби громадн та плазуватиме перед Кремлем.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.