В сім’ї не без виродка

21 грудня 2013, 13:11
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0
190

Без сумніву, винуваті в звірячому побитті на Майдані мирних громадян ті виродки, яких влада заманила в "Беркут", ще й видала їм на садистську акцію заборонені пластмасові "дубинки".

    "В сім’ї не без виродка".  Це прислів’я ми не раз чули  від своєї матері, яким вона реагувала не нелюдські вчинки мешканців села. Ми – це її діти. Шестеро. Дві дівчини і чотири хлопці. Четверо пережили голодні 1932-33 роки. Я і менший брат народилися в 37 і 40 роках. Тільки під час голоду 1947 року я вперше почув від матері, шо в тридцятих роках було ще голодніше. Подробиці не розповідала. Була набожна і мудра, тож вчила нас життєвої молитви: «Отче наш, батько наш, кури крав, під піч ховав, діти розказали – батька пов’язали».

     Вже студентом, під час хрущовської відлиги, я почув про Голодомор і Великий терор. Дещо  дізнавався від батька, матері, сестри, брата. Вижили тому, що батько   працював в обувній артілі, мали присадибний клапоть землі, жили біля річки, тож старший брат 10-и років постійно ловив у Десні рибу, раків, ракушок. Та були сім’ї, особливо в сусідніх селах, в яких люди помирали від голоду, бо більшовицькі мародери відбирали в селян все їстівне. Мати поясняла просто й зрозуміло, що мародери – це сільсьські виродки, яких наставляли такі ж виродки, що були на  партійних  посадах  в містах... 

    Про сьогодення. Без сумніву, винуваті в звірячому побитті на Майдані мирних громадян ті виродки, яких влада заманила в "Беркут", ще й видала їм на садистську акцію заборонені пластмасові "дубинки". Винуваті й ті виродки, яким влада доручила навчання і керування "беркутівцями". Та тільки влада виродків здатна захищатися від свого народу такими ж виродками. Так хто винен? 

    Невже ми теж виродидлись, як громадяни, як нація, що з 2000 року обираємо в депутати всіх рівнів партійних перевертнів, що постійно тушкуються в антинародну, агресивну більшість, яка зухвало розставляє у всі ключові владні крісла своїх висуванців та стадно їх захищає? Невже ми  дозволимо виродкам накинути на нас ярмо страху, безправ’я, покори, холуйства, як це вдалося комуно-фашистам через двадцять років після Жовтневого перевороту?

    Цікаво б знати від соціологічних служб, яка частка виродків серед мешканців держави  в цілому, та в кожній партії окремо. Можливо, це допомогло  би нам зорієнтуватися на наступних виборах, щоб ще на стадії відбору не допустити таких в кандидати. Допустимо - голосування не допоможе, бо виродки-«підрахуї» свою справу знають досконало.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.