Український Нострадамус прогнозує

11 червня 2012, 18:24
Власник сторінки
военный моряк, писатель, корреспондент, художник
0
428

Фубол, футбол!

 Я сьогодні в телефонному режимі поспілкувався з героєм моєї нової книги "Зірки та тернії українського Нострадамуса" Володимиром Бондаренком, з наміром узнати його прогноз щодо согоднішнього матчу між Україною і Швеціею. Прогноз був досить точний, але состояв в основному з нецензурних слів, тому на жаль я його на ціх сторінках надрукувати не можу.

  І це було дуже несподівано, адже Володимир Бондаренко завжди такий чемний і витриманий, а от сьогодні на тобі, отримайте на горіхи... Хоча трохи поміркувавши я зрозумув, що просто людину вже дістали з тими прогнозами, що ж поробиш, "халявщиків" зіграти на тоталізаторі у нас предостатньо.

  Єдине що можливо оприлюднити, так це останню фразу нашого Нострадамуса: - "Якщо ці - - - - почнуть програвати, то Блохін мусить сам вибігти на поле і забити гол."  Я дуже серйозно підійшов до такого важливого прогнозу, тому збираючись сьогодні на стадіон,  беру з собою свої старі кеди і не дуже нові, але чисто випрані труси, щоб в разі потреби Олег Блохін мав в що переодягнутися перед виходом на поле.

 Це буде мій вагомий вклад в розвиток вітчизняного спроту. Все, поспішаю на футбол, прошу вибачення за "очепятки"


                                                                                                                               ВАЛЕРІЙ  ОРЕЛ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.