Козьма Прутков і російсько - українські вибори.

31 січня 2012, 22:07
Власник сторінки
Інженер-гідротехнік
0

Це були найбрудніші, мерзенні і сфальсифіковані вибори за останні 20 років у Росії.

   

       Читав, дивився, слухав політологів, політиків, оглядачів, та не знайшов грунтовного аналізу  останніх  російських виборів. Виручив Козьма Прутков  мудрим афоризмом: «Зри в корень». Поділюсь своїм прозрінням: останні вибори в Росії, як і попередні – зплановані. Поясню це, як досвідчений виборець, логічними роздумами.   

        Путін – тоталітарний політик. Не тому, що Путін, а тому що висуванець натовпу (партії) андроповців – дипломованих, лукавих, неправдивих, безжалісних, корисливих. Оговтавшись після розвалу «імперії  зла», спецслужби  змогли маловідомого, непопулярного в народі екс-офіцера КДБ заштовхнути в крісло прем’єра та змусити безшабашного Єльцина привітати росіян з Новим, 1999 роком своєю відставкою.

         Отруєння Литвиненка в Лондоні тільки підтверджує, що спецслужби для підняття рейтингу свого висуванця застосовували різні провокації, аж до вибуху житлових будинків, звинувативши в цьому «лиц кавказской национальности». Далі – війна  з чеченцями, Тузла, призначення Естонії, України і Грузії ворогами Москви, зухвала окупація частини суверенної Грузії…Совковому електорату це імпонувало – шовіністичний дух бродив, мов на дріжджах..   

         На провокаціях і популізмі рейтинг «вождів» швидко росте, та швидко падає, тож влада душить незалежні ЗМІ, фальсифікує вибори, посилює репресії. Таким шляхом йшли Гітлер, Сталін, Мао Цзедун,  сьогодні – Лукашенко, Назарбаєв, Путін,… Сталінські методи надійно успадковані північно-корейськими «кім-чер-інами». Підле діло не хитре, та боязнь міжнародної ізоляції змушує пострадянських, «сонцеликих» вождів  лукавити і «соблюдать приличия». 

       Правляча мафія Росії розуміє, що сьогодні 70%-му рейтингу «Єдиної Росії» і її вождю ніхто не повірить, тож спланувала - до 50%, щоб фальсифікація  виборів не збурила кольорову революцію, подібну помаранчевій 2004 року. Для надійності – намалювала комуністам  майже 20% (друге місце), готовлячи професора Зюганова «протистояти»  Путіну  в  другому турі президентських виборів.  Технологічне протистояння «червоній загрозі» використовується з великим успіхом (1996 р. – Єльцин-Зюганов, 1999р. – Кучма-Симоненко). Маючи опонентом  лояльного до «кремлівських близнюків» Зюганова (Жириновського, Миронова), путінці, щоб приспати незадоволення  росіян, задовольняться (при необхідності) і третиною голосів у першому турі..    

        Всі незаангажовані спостерігачі і оглядачі єдині: це були найбрудніші, мерзенні і сфальсифіковані вибори за останні 20 років у Росії. Влада, не задовольнившись блокуванням опозиційних кандидатів, нахабніла і далі. Чого тільки не було? «Каруселі», коли кожен приніс на пузі по 10 з гаком б’юлетнів; «чужих» спостерігачів при підрахунку голосів виганяли з дільниць; безглузда звітність (явка виборців в Свердловській обл.- 115,35%, в Ростовській – 146,47%); зухвалі приписки (по автономним республікам і областям за єдиноросів - понад 100% голосів), «зависання» серверів … Виборчкоми і адмінресурс були задіяні на повну (знали за що!).

       За даними The Wall Stree Journal під час виборів 4 грудня подано біля 14 млн сумнівних голосів. Та все коту під хвіст, бо голова ЦВК Володимир Чуров (довірена особа В.В.П.) раніше знав, які потрібні результати. Знав про це і «Всеросійський центр вивчення громадської думки», який по закінченню голосування оприлюднив заздалегідь погоджений екзітпол: «Єдина Росія» - 48,5%, КПРФ – 19,8%, ЛДПР – 11,42%, «Справедлива Росія» - 12,8%.  Я порівняв з даними ЦВК (відповідно: 49,3%, 19,2%, 12,0%, 13,25%) – і зрозумів, наскільки мафіозна влада навчилась водити росіян кругом пальця.. 

       Подібний сценарій буде задіяний і в українських виборах – політтехнологи одні. Як потрібно приносити на пузі по двадцять б’юлетнів показала правляча коаліція 17 листопада минулого року при таємному голосуванні у Верховній Раді (вірніше – Зраді) за «чесного» суддю Найвищого Суду. І після такого нахабства не пішли у відставку Литвин, Єфремов, Макеєнко, Пшонка, Головін, покліпав очима Гарант, не писнув Пасенюк, принишкла «опозиція»... Переконаний, що такого неподобства не могло відбутися при минулих спікерах і президентах.  Промовчали і ми (на стільки опустилися, як і влада) – знову на свою голову. Тож весь бруд російськиж виборів (і за участю екзитполів) повториться  у нас. Партія регіонів на сході і півдні поділиться виборчими б’юлетнями з комуністами, щоб просунути  Симоненка другим в першому турі наступних президентських виборів (запасний варіант - зміна Конституції агресивною більшістю).

     P.s. “Нечестних виборов не стало, не стало больше никаких» - говорить «гражданпоет». Дивиться в корінь!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.