Відкритий лист Президенту України

14 січня 2012, 21:40
Власник сторінки
0
3973

Дозволяється друкувати у ЗМІ

    Вирішив відправити  відкритий лист Президенту України.   Відправив заказним листом через почтове відділення,  по адресу:  01220, Київ, Банкова вул., 11                                Впевнений,  що Президент України не буде ознайомлений з моїм листом,  а якщо припустити, що і буде то результат буде нуль.  Відкритим тому, що з канцелярії Президента України листи чомусь відправляють назад  аж до самого відправника тільки через Генпрокуратуру яка  зовсім не реагує  на проблеми в державі. А що тоді означає цей вислів  Президента України Януковича  В.Ф.,  пряма мова:                                                                                                                «При каждой встрече с генпрокурором я один и тот же вопрос всегда задаю: имейте  в виду, если вы допустите какую-то ошибку, которая дискредитирует в целом власть, вы пострадаете первый, в первую очередь.   И решение будет самое жесткое по отношению к вам»                                                                              Означає тільки одне,  що два кума для себе чітко уяснили, що український народ це бидло.              А щоб не залишатися бидлом я і написав відкритий лист  Президенту України.
__________________________________________________________________________
                   
            Відкритий лист Президенту України Януковичу Віктору Федоровичу
    Віктор Федорович, з великим задоволенням дізнався про те, що мешканці Рівненської області  особисто Вам  надіслали  - цифровий слуховий апарат SiemensDigitrimAm 111 з посиленням  до 90 дБ. Я також як і вони вважаю, що  слуховий апарат допоможе Вам як гаранту Конституції  краще "почути всіх".  В даному випадку,  почути мене як ліквідатора та інваліда ЛНА  на ЧАЄС.
   Віктор Федорович довожу до Вашого відома, що Прем’єр-міністр України Микола Азаров повідомив,  що максимальна пенсія чорнобильцям, на яку можуть розраховувати ліквідатори, складе 8000 грн.  згідно пенсійного законодавства України. При цьому в середньому інваліди-чорнобильці будуть отримувати 5 500 грн. вже в січня 2012 р.
      Віктор Федорович повідомляю Вас, що Микола Азаров зухвало збрехав тільки тому,  щоб заспокоїти протестуючих чорнобильців. А якщо чиновник такого рангу бреше то він злочинець.
    Віктор Федорович повідомляю Вас, що раніше я звертався до Вас, як до гаранта Конституції, та наводив беззаперечні докази про корупцію та беззаконня в Пирятинській районній прокуратурі.  Генеральний прокурор України Пшонка Віктор Павлович  замість того, щоб професійно розібратися та покарати злочинців, відправив  районного прокурора  який постійно та зухвало порушував законодавство України  на пенсію,  та призначає нового. Новий прокурор Пирятинської районної прокуратури,  своїми завідомо злочинними діями,  впевнено проводить лінію на підтримку в районі  діючої влади від Партії Регіонів.  Таким чином він постійно додає Вам  як Призеденту  України ганебного авторитету.             Роблю висновок - Генеральний прокурор України  Пшонка В.П.  своїми діями навмисно робить  все для підтримки режиму злочинної влади,  таким чином він не турбується за авторитет  Президента України, за Україну,  тобто він, на мою думку, зухвалий  злочинець.
    Віктор Федорович,  у Вас великий життєвий досвід  спілкування із злодіями такої масті.  Якщо такі злодії, як Микола Азаров та Віктор Пшонка не мають сили волі подати у відставку добровільно то у них не має ніякого морального права працювати на високих державних посадах.  Віктор Федорович,  будь ласка, заберіть їх  до себе в Межигір’я на перевиховання,  нехай вони там працюючи підсобниками  на Вашій конюшні та спробують заробити собі мінімальну пенсію.   А не дай Бог,  якої біди в державі,  то накажіть їм взяти участь в ліквідації її наслідків і нехай вони таким чином чесно зароблять собі більшу пенсію. Особисто мені в 1986 році як військовому віддали наказ взяти участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЄС  і я виконав наказ,  отже нічого страшного,  окрім проблем із здоров’ям.
   Віктор Федорович,  я з великим задоволенням та  з презирством до діючої влади, високо над головою піднімаю середній палець* правої руки!!!
   З повагою до прапора України, до Конституції України та до посади Президента України.
Учасник ЛНА на ЧАЄС  категорія 1 пос. № 157243, інвалід 2 групи, пос.  № 102971         військовий пенсіонер, пос. № 310314, 1955р.н. Запорожець Анатолий Миколайович.        13.01.2012 р.   ____________________________________________________________________                                                   
    *        Жест средний палец, поднятый вверх, с оттопыренным большим пальцем или прижатым в кулак считается оскорбительным. Вытянутый средний палец – фаллический символ, означает: «Отвали!». В России и Китае жест считается очень грубым, вместо него используют фигушку, означающую: «ничего не получишь». В Америке жест «фак» считается ругательным, но используется чаще, означая: «Fuck you!».                                                                                                                                         

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Чернобыль,Азаров,Конституция,пенсионер,беспредел,инвалидность,Банковая,ЧАЭС,Кабинет Министров,чернобыльская авария,Генеральная прокуратура,корупция,воровство,пенсии,Межигорье,Николай Азаров,Пшонка,Президент Украины,ликвидатор,злодей,виктор федорович,коррупционные схемы,Межигір'я,протести,Чорнобиль,Чорнобильська зона,корупція та шахрайство,Партия регионв,гарантії держави,ПшонкаВиктор Пшонка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.